Βαθμολογία

Δείπνο Ντελόπουλου στην ΑΕΛ Κ19 (PICS)

Την Πέμπτη (10/10) δείπνο παρέθεσε την ΑΕΛ Κ19 ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Ζήσης Ντελόπουλος σε ένα πολύ όμορφο χώρο που λέγεται «Κυματολήγη» που είναι Κενταύρων &, Παλαιστίνης 2 στο κέντρο της Λάρισας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο κ. Ντελόπουλος όλα αυτά τα χρόνια εκτός από επιτυχημένος επιχειρηματίας έχει δείξει ότι αγαπάει πάρα πολύ τον αθλητισμό και πραγματικά απ’ όποιο πόστο και αν βρίσκεται, βοηθάει προς κάθε κατεύθυνση ουσιαστικά.

Πριν ξεκινήσει το γεύμα ο κ. Ντελόπουλος μίλησε στους νεαρούς παίκτες τους έδωσε πολλά συγχαρητήρια για την καταπληκτική εμφάνιση στο παιχνίδι με την ΑΕΚ (3-2), καθώς και για όλες τις εμφανίσεις μέχρι τώρα.

Ντελόπουλος: «Ανθεί το Λαρισινό στοιχείο στην ΑΕΛ Κ19»

Με μεγάλη χαρά μίλησε στο athleticlarissa και τόνισε τα εξής: «Φέτος γίνεται κάτι καινούριο και διαφορετικό στην ΑΕΛ Κ19. Ανθεί το Λαρισινό στοιχείο, αφού η ομάδα για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια έχει 22 Λαρισαίους παίκτες. Επίσης έχει αρκετά ταλέντα που θυμίζουν τις παλιές καλές εποχές. Τα επόμενα χρόνια θα απαρτίζουν τον βασικό κορμό της ομάδας.

Γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον τεχνικό κ. Μίλτο Ζιάκα και αυτό φαίνεται από τα 6 παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα μέχρι τώρα, αφού έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο, έχει την ομαδικότητα, την πειθαρχία και το Λαρισινό στοιχείο.

Πιστεύουμε πως η ΑΕΛ Κ19 θα ακολουθήσει τα χνάρια της μεγάλης ομάδας και η χρονιά θα είναι επιτυχημένη. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο κόσμος γύρισε στο γήπεδο, ξεκινώντας από το ARENA, αλλά και στο Αλκαζάρ έρχονται πολλοί φίλαθλοι για να δούνε και την ΑΕΛ Κ19».

Το athleticlarissa βρέθηκε στον όμορφο χώρο και σας μεταφέρει εικόνες…