Βαθμολογία

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Πόντου σε αγώνα για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με γκολ του Στάθη Ρόκα! Πρώτος απείλησε ο Απόλλωνας με σουτ του Μπρίτο στο 12' αλλά οι αμυντικοί του Ολυμπιακού έδιωξαν.

Κεφαλιά του Φαζού στο 43' έφυγε άουτ. Στο β' μέρος το ματς ήταν πιο έντονο. Σουτ του Μπρίτο στο 47' έφυγε άουτ. Το γκολ ήρθε στο 57' όταν ο Ρόκας, η χρυσή αλλαγή του Θωμά Γράφα από κοντά με πλασέ έκανε το 1-0.

Η ομάδα της Καλαμαριάς ρίσκαρε. Είχε στο 74' σουτ του Δόρη λίγο άουτ και δύο προσπάθειες Μπρίτο και Ολαϊτάν στο 85' και στο 89' αντίστοιχα τις οποίες απέκρουσε ο Γιδόπουλος εντυπωσιακά κρατώντας το 1-0 και χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του Βόλου.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας, Σκοπελίτης, Κουτσιανικούλης(90+'5 Δεινόπαπας), Τσίτας, Ντούνης(79' Λάσκαρης), Πόζογλου(50' Ρόκας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Πολίτης, Γεωργιάδης, Μπρίτο, Χασομέρης, Ολαϊτάν, Καλογέρης(64' Πουρτουλίδης), Λουφάκης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης(64' Δορής).

Διαιτητής: Πανυτσίδης (Κοζάνης). Βοηθοί: Νίκζας (Λάρισας), Στεφούλης (Γρεβενών).

Πηγή: liganews.gr