Βαθμολογία

Επέστρεψε… σπίτι του ο Πατσής!!!

Μία σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε πριν από λίγο η ομάδα του Τυρνάβου που κάνει μία νέα φιλόδοξη προσπάθεια φέτος στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ DE – TOX.

Συγκεκριμένα μετά από αστραπιαίες κινήσεις του προέδρου της ομάδας κ. Γιώργου – Γιωρίκα Σαλτσίδη, ο Σωτήρης Πατσής επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του, τον Τύρναβο.

Να θυμίσουμε πως ο 26χρονος (γεννημένος το 1993) έμπειρος δεξιός μπακ είχε αποχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι από τον Τύρναβο για προορισμό τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στη Γ’ Εθνική. Να θυμίσουμε πως έχει αγωνιστεί επίσης σε Ηρακλή Λάρισας και Σμόλικα Φαλάνης.

Λίγους μήνες άντεξε μακριά από την αγαπημένη του ομάδα και γύρισε πάλι σε γνωστά λημέρια. Σίγουρα μιλάμε για μία πολύ ποιοτική προσθήκη για την ομάδα του Τυρνάβου που ανεβάζει το επίπεδό της και αναμένεται να προσφέρει πολλές βοήθειες ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Πατσής είναι ένας ιδιαίτερα αγαπητός παίκτης στον Τύρναβο και η διοίκηση νιώθει απόλυτη ικανοποίηση για την ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής που θα δώσει νέο αέρα στον ιστορικό σύλλογο που θέλει να κάνει την αντεπίθεσή του από εδώ και πέρα.