Βαθμολογία

Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Καίσαρης

Σε ηλικία 70 ετών, ο Κώστας Καίσαρης έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 8 Οκτωβρίου σκορπίζοντας τη θλίψη στη δημοσιογραφική κοινότητα και τον κόσμο του αθλητισμού.

Με τη δική του, ξεχωριστή, πορεία στην ελληνική δημοσιογραφία και το αθλητικό ρεπορτάζ, ο Κώστας Καίσαρης ήταν ένας από τους δημοσιογράφους που άφησαν το στίγμα τους στον ελληνικό Τύπου. Ήταν ο άνθρωπος που μαζί με τον Νίκο Καραγιαννίδη είχαν καθιερώσει τη «θρυλική» στήλη «ο Αποδυτηριάκιας» στην εφημερίδα «Φίλαθλος», ενώ στην καριέρα του εργάστηκε τόσο στον έντυπο όσο και τον ηλεκτρονικό Τύπο αλλά και στο ραδιόφωνο.

Η πορεία του Κώστα Καίσαρη στη δημοσιογραφία, ξεκίνησε από τον «Ριζοσπάστη» ενώ στη συνέχεια μεταξύ άλλων συνεργάστηκε με «Τα Νέα», τον «Ελεύθερο Τύπο», το «Goal News», το «Νοκ-άουτ» και τις ιστοσελίδες, Sport24, Contra και to10.gr. Επίσης, είχε εργαστεί στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM.

Σε ηλικία 70 ετών, ο Κώστας Καίσαρης «έφυγε» την Τρίτη 8 Οκτωβρίου, με την ελληνική δημοσιογραφία, ειδικότερα τον χώρο του αθλητικού ρεπορτάζ, να πενθούν για τη σημαντική απώλεια.