Βαθμολογία

Ασπρόπυργος: Νέες αιχμές για τη διαιτησία – Τρεις τραυματισμοί

Πρόβλημα στα πλευρά ο Πίντο, τραυματίες οι Νικολάου και Καμπούρης από το παιχνίδι με την Τρίγλια. Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ασπρόπυργος: «Η ΠΑΕ Ένωση Ασπροπύργου θα ήθελε να ευχαριστήσει τους ιθύνοντες της ΠΑΕ Π.Ο Τρίγλιας για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στα μέλη της αποστολής της ομάδας μας και δεσμευόμαστε πως θα την ανταποδώσουμε στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου, στον Ασπρόπυργο.

Επίσης αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως το μέλος της Π.Ο Τρίγλιας κο Σγουρή για τις ενέργειές του στη φαση του τραυματισμού του ποδοσφαιριστή μας Pinto (2 σπασμένα πλευρά) και την άμεση διακομιδή του στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Δυστυχώς για δεύτερη αγωνιστική βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να αναφερθούμε στη διαιτησία του αγώνα, η οποία επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι με αποτέλεσμα τους τραυματισμούς τριών παικτών της Π.Α.Ε Ένωση Ασπροπύργου [Pinto (καρατιά μέσα στη μεγάλη περιοχή και πέναλτι που δεν καταλογίστηκε), Νικολάου και Καμπούρη] και η ομάδα μας να αγωνιστεί τα 10 τελευταία λεπτά με παίκτη λιγότερο καθώς είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές».