Βαθμολογία

Ηρακλής Χάλκης – Καλοχώρι 4-1

Δύο οριζόντια δοκάρια και ένα κάθετο για τον Ηρακλή Χάλκης που κέρδισε με σκορ 4-1 το νεανικό Καλοχώρι που είχα βασικές απουσίες όπως του Παναγιωτίδη, Λίταινα Α. και Ζαβρή.

Το πρώτο ημίχρονο το διαχειρίστηκε αφού ισοφάρισε το Καλοχώρι στο 44’, όμως στην επανάληψη ήταν καθαρό το προβάδισμα για την Χάλκη. Στο 32’ ο Ρέψης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Τσάντος με κεφαλιά το 1-0. Στο 44’ ο Μάρκου με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έκανε το 1-1.

Στο 60’ ο Ρέψης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Επτά λεπτά αργότερα με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα πάλι στο οριζόντιο δοκάρι. Το ίδιο λεπτό, το φάουλ του Λιντέρη έγραψε το 2-1.

Στο 85’ το πλασέ του ίδιου παίκτη βρήκε το κάθετο δοκάρι, ένα λεπτό μετά ο Μπακαλούλης με σουτ έκανε το 3-1 και στο 92’ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε με πλασέ ο Γκουγκότης.

*Η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Καλοχωρίου εύχονται στον παίκτη του Φάνη Παναγιωτίδη να του ζήσει το κοριτσάκι του.

Ηρακλής Χάλκης (Σπύρος Μούτσιος): Κατηγιάννης, Βογιατζής Σ., Τζεμολάρι, Μπακαλούλης, Ντινούλης, Τσιάβος, Τσάντος (72’ Γκουγκότης), Βογιατζής Χ., Λιντέρης (83’ Μήτσι), Ρέψης, Καλογιάννης.

Καλοχώρι (Γιώργος Νούσιος): Παπαναστασίου, Ντανίκας (82’ Τριανταφύλλου), Μπαλοδήμος, Λούγκος (46’ λ.τ. Τσιρώνης Γ.), Γκόγκος, Νούσιος, Γκόλαντας (60’ λ.τ. Μπράτσια), Δούρος, Μάρκου, Σαμαράς, Τσαγκούλης (80’ Τσιρώνης Α.).

Διαιτητική τριπλέτα: Ζαχαρός, Σκέτος, Μπακλαβά.