Βαθμολογία

Το καλύτερο το κρατούσαν για το τέλος τα Βούναινα!!! (PICS)

ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟ

Μία σπουδαία προσθήκη έκανε την Κυριακή (6/10) η ομάδα των Βουναίνων μετά και τη νέα επιτυχία επί της Γαλήνης με σκορ 1-4. Συγκεκριμένα η διοίκησης της ομάδας με αστραπιαίες κινήσεις απέκτησε τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Δημήτρη Χατζόπουλο από τον Καμπανιακό. Μάλιστα ο νέος παίκτης των Βουναίνων έχει αγωνιστεί και στην Κ20 του ΠΑΟΚ. Μία πολύ δυνατή κίνηση από τα Βούναινα που φέτος δείχνουν ασταμάτητα. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η Αθλητική Ένωση Βουναίνων είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Χατζόπουλου. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός είναι γεννημένος στις 8/6/1994, έχει ύψος 1.83 και κατάγεται από την Θεσσαλονίκη. Ήρθε στην πόλη μας αφού πέρασε φοιτητής στο ΤΕΙ πληροφορικής της Λάρισας και παράλληλα θα αγωνιστεί με την φανέλα των Βουναίνων, ύστερα από αστραπιαίες κινήσεις της διοίκησής μας.

Ο Δημήτρης Χατζόπουλος διαθέτει ένα πολύ αξιοζήλευτο βιογραφικό. Αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στην Κ20 του ΠΑΟΚ, έχει παίξει στην Σίνδο και τον Παύλο Μελά, ενώ ήταν για τέσσερα χρόνια αρχηγός στον Καμπανιακό στη Γ’ Εθνική. Μάλιστα αγωνίστηκε και τη φετινή χρονιά για κάποια παιχνίδια με την ομάδα της Θεσσαλονίκης που φέτος πρωταγωνιστεί στο μεγάλο πρωτάθλημα της συμπρωτεύουσας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το 2014 ο Δημήτρης ήταν αντίπαλος με την ΑΕΛ στο γήπεδο του Καμπανιακού σε επίπεδο Γ’ Εθνικής, σε ένα ματς που είχε ολοκληρωθεί με σκορ 1-1 και τον ίδιο να αγωνίζεται βασικός! Το Δ.Σ. των Βουναίνων καλωσορίζει το νέο απόκτημα και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».

*Στις φωτογραφίες το νέο απόκτημα, μαζί με τον διοικητικό της ομάδας Κώστα Μερτζανίδη και τον τεχνικό Θοδωρή Στεργιάδη την ώρα της συμφωνίας την Κυριακή (6/10) το βράδυ στη Λάρισα.