Βαθμολογία

«Τρελάθηκε» ο Καββαδίας και σημείωσε χατ τρικ! (PICS)

Νέο Περιβόλι και Δόξα Ομορφοχωρίου αναμετρήθηκαν στην πρεμιέρα της Β’ ΕΠΣΛ στο γήπεδο Κιλελέρ με τις δύο ομάδες να αποσπούν από έναν πόντο στο τελικό 4-4!

Στο 4’ ο Καββαδίας πέρασε την άμυνα και με σουτ έκανε το 0-1. Στο 17’ ο Ντένις με σουτ βολίδα έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Στο 23’ ο Τσιάρας μείωσε σε 1-2. Στο 30’ ο Μάλτζαρης με τον ίδιο τρόπο έκανε το 2-2.

Στο 32’ το σουτ του Σφέτσου χτύπησε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά ο Καββαδίας με πλασέ έκανε το 2-3. Στο 43’ πέναλτι κέρδισε και εκτέλεσε ο Γούσης, για να φέρει και πάλι το ματς στα ίσα για το 3-3.

Δύο λεπτά αργότερα έκανε το 4-3, η Δόξα όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, στο 84’ χαμένο τετ α τετ του Καββαδία, έσωσαν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή, στο 88’ όμως ο Δημήτρης Καββαδίας με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4-4 και πέτυχε τα τρία γκολ ο ίδιος! Στο 92’ η Δόξα θα μπορούσε να πάρει τη νίκη όταν ο Ντένις έχασε μοναδική ευκαιρία για γκολ!

Αστήρ Ν.Περιβολίου (Γιώργος Κοτσιανούλης): Κοτσιανούλης Β., Καραμποτάκης, Παλατζάρας, Τσιάρας (70’ Αποστόλου), Μάλτζαρης, Αργύρης, Κορδέλας, Μπαλούλης, Γούσης, Βράκας, Αγγελίδης (46’ Αθανασίου).

Δόξα Ομορφοχωρίου (Χρήστος Ντικολιανίδης): Μπίτης, Τσόγκας, Πουτακίδης, Σφέτσος Κ., Ροδίτης, Τζαλαμπύρας, Μαξιμιάδης Α. (80’ Βόγλης), Ντένις, Σφέτσος Η. (83’ Καλόγηρος), Σφέτσος Α., Καββαδίας.

Διαιτητική τριπλέτα: Πάτσης, Κουβατάς, Αναγνωστόπουλος.