Βαθμολογία

Με το δεξί οι Αμπελόκηποι, υπό το βλέμμα του Μόρα (PICS)

Με νίκη ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους Αμπελόκηπους αφού κέρδισαν στην έδρα τους τη Λάρισα 88’ με σκορ 2-1.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την κυριαρχία, στο 15’ και 17’ οι Μπόλος και Πρόντας έκαναν το πλασέ, όμως μεγάλη επέμβαση έκανε ο Χάμος.

Στο 18’ ο 15χρονος Παρασκευούδης έκανε το 1-0, η απάντηση ήρθε στο 38’ όταν τη μακρινή μπαλιά έκανε ο Κωνσταντίνου Β. και ο Καραγιώργος με πλασέ έκανε το 1-1.

Στο 65’ ο Μάτα είχε οριζόντιο δοκάρι, μεγάλη ευκαιρία στο 71’ όταν το σουτ του Παρασκευούδη απέκρουσε ο έμπειρος Χάμος. Στο 55’ πέναλτι δόθηκε σε χέρι αμυντικού, εκτέλεσε ο Δόνος για το 2-1. Και στο 88’ η Λάρισα 88’ διαμαρτύρεται έντονα για χέρι σε αμυντικό των Αμπελοκήπων μέσα στη περιοχή όπως υποστηρίζουν.

Αμπελόκηποι (Νίκος Αλεξούλης): Γερμάνης, Χάμος, Δούκας, Νταρής, Βεργής, Δόνος, Μπόλος, Χαϊνταρλής, Μάτα, Παρασκευούδης (80’ Παζάρας), Πρόντας (55’ Γουδάρας).

Λάρισα 88’ (Χρήστος Διαμαντής): Χάμος, Μάλλιαρης, Ναστούδης (85’ Τζήκας), Κωνσταντίνου Γ., Κωνσταντίνου Β., Σδράλης (70’ Αλεξανδρής), Τσιλιλής, Καραμπλής (55’ Φίλογλου), Τατσόπουλος, Καραγιώργος, Τσίντζος (65’ Κούκος.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσένος, Ροκοπάνος, Γκούτζιος.

*Η νίκη είναι αφιερωμένη στον επί πολλά χρόνια Γενικό Αρχηγό της ομάδας κ. Αποστόλη Στεργιόπουλο που την αυριανή ημέρα έχει τα γενέθλιά του.