Βαθμολογία

Από την άσπρη βούλα ήρθε η «λύτρωση» για το Ναρθάκι (PICS)

Το Ναρθάκι πέρασε από τη Νέα Πολιτεία κερδίζοντας την τοπική ομάδα με σκορ 0-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Πρώτη νίκη για το Ναρθάκι κόντρα στη νεανική ομάδα της Αστραπής. Στο πρώτο ημίχρονο είχε τις ευκαιρίες η Αστραπή, στο 25’ ο Μητάκος έβγαλε τη πάσα για τον Ταρταμπούκα, αυτός το σουτ πέρασε άουτ.

Στο 30’ για το Ναρθάκι καλό σουτ του Καραβαγγέλη, μπλόκαρε ο κίπερ. Στο 45’ το σουτ του Ταρταμπούκα πέρασε άουτ. Στο 55’ και 60’ καλά σουτ του Βαρελά έφυγαν άουτ. Στο 69’ τη σέντρα έβγαλε ο Μητάκος, το σουτ ο Καλτσάς, απέκρουσε δύσκολα ο Ζεϊμπέκης και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Και στο 88’ το γκολ για το Ναρθάκι, όταν ο Πραγκαφίλης ανέτρεψε τον Βράκα, δόθηκε πέναλτι, εκτέλεσε ο Βαρελάς για να γίνει το 0-1.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιώργος Καφές): Πραγκαφίλης, Μπομπότης (70’ Καραπιπέρης), Χλωρός, Κατσιάνος, Ζήσης, Κολάτος, Ζησούλης, Μανώλης (65’ Δημόπουλος), Μητάκος, Καλτσάς (72’ λ.τ. Αντωνόπουλος), Ταρταμπούκας.

Ναρθάκι (Δημήτρης Δανιλούλης): Ζεϊμπέκης, Λελεντζής Ε. (70’ Νεγιάννης), Κατσικόπουλος, Καψιώχας, Δημακόπουλος, Ρεντινόπουλος (60’ Καπετάνος), Καραβαγγέλης, Βαρελάς (90’ Μπουλούτσος), Τσαπέπας, Νταϊάκης, Βράκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Δεδικούσης, Κουτίνα, Σιαπλούλης.

*H νίκη είναι αφιερωμένη στον παίκτη του Ναρθακίου που φεύγει σε λίγες μέρες για φαντάρος.