Βαθμολογία

Ευρεία νίκη για την Φορτούνα Κουτσοχέρου (PICS)

Η Φορτούνα Κουτσοχέρου πέρασε σα σίφουνας από την Κρήνη εκεί όπου συνέτριψε την τοπική Νίκη με το επιβλητικό 6-1. Σε ένα παιχνίδι όπου το συγκρότημα του Σπύρου Ευαγγέλου έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσής, σημειώνοντας τρία γκολ σε κάθε μέρος.

Στο 8 ακυρώθηκε γκολ του Τσανάκα, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται γι’ αυτή την απόφαση. Το σκορ άνοιξε στο 13΄ο Καλφούντζος με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ και στο 32΄ο Καρβούνης αξιοποίησε την έξοχη πάσα του Σκούπρα για το 0-2. Στο 34΄ήταν η σειρά του Λεωνίδα Τσιούτσια να χρισθεί σκόρερ μετά από ωραία προσπάθεια του Καλφούντζου κάνοντας το 0-3.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μείωσαν προς στιγμήν σε 1-3 με τον Βάτσικα και στο 70΄ο Σκούπρας βρήκε δίχτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καλφούντζου ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 1-4.

Ο Καλφούντζος στο 76΄πέτυχε το 1-5 και το τελικό 1-6 διαμόρφωσε ο Μπαταβάνης εκμεταλλευόμενος ιδανικά τη σέντρα του Αζέπη στο 81’.

Νίκη Κρήνης (Σάκης Τσιάρας): Καραστέργιος, Σελήνης (75' Τσιάρας), Διαμαντής, Ρουμελιώτης, Βάτσικας Σ., Σουφλέρης (69' λ.τρ. Γακόπουλος), Αλεξανδράκης (82' Κόκκινος), Τσανάκας Ι., Φανίδης (85' Μαργαριτόπουλος), Τσανάκας Χ., Βάτσικας Θ.

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Σπύρος  Ευαγγέλου): Κολοβός, Καρβούνης, Σφέτσιος, Σουπεκιώτης, Μπακογιάννης, Ζήκος, Τσιούτσιας (58' Μπαταβάνης), Σκούπρας (72' Αζέπης), Μίχος(46' Μαμάτσας), Χατζης (75' Ξύτσας), Καλφούντζος.

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος, Κουτίνα, Λάκης.

*Η Φορτούνα Κουτσοχέρου ευχαριστεί τη Νίκη Κρήνης για την άψογη φιλοξενία.