Βαθμολογία

«Πετάνε» τα Βούναινα!!! (PICS)

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνουν τα Βούναινα! Η ομάδα του Θοδωρή Στεργιάδη κέρδισε και την Γαλήνη και μάλιστα εκτός έδρας με σκορ 1-4 και έδειξε πως θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το τρία στα τρία έκαναν τα Βούναινα απέναντι σε μία δυνατή ομάδα που αν και προηγήθηκε δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο ματς. Από την άλλη οι νικητές αν και είδαν να δέχονται γκολ κόντρα στη ροή του ματς, έδειξαν αντίδραση και στο τέλος χαμογέλασαν γι’ άλλη μία φορά.

Τα Βούναινα θα μπορούσαν να είχαν «καθαρίσει» από νωρίτερα το ματς αφού έχασαν μεγάλες ευκαιρίες. Εξάλλου η ομάδα διαθέτει εμπειρία και πληρότητα σε όλες τις γραμμές.

Στο 16’ ο Γκαραβέλης με ένα απίστευτο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Τσανάς με κοντινή προβολή έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Στο 29’ ο Ελευθέρογλου έκανε την ολική ανατροπή για το 1-2 με ωραίο τελείωμα.

Το 1-3 έγινε στο 57’ από τον Ελευθέρογλου και πάλι με ωραίο σουτ. Στο 63’ ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία και στο 71’ ο Δαλαμπύρας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σβάρνα από κοντά. Το κερασάκι στην τούρτα πέτυχε ο Ελευθέρογλου στο 80’ με κεφαλιά για το τελικό 1-4.

Απόλλων Γαλήνης (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Σβάρνας, Μούσιος (61’ Ντούλια), Ζυγογιώργος, Γκρίτζας (90’ Αλεξανδράκης), Καψαλός, Βασιλειάδης, Ζυγούρης, Μπουτσούδης, Κιούσης (77’ Γκέκας), Γκαραβέλης, Παιδής.

Βούναινα (Θοδωρής Στεργιάδης): Δούνιας, Τσαπράζης, Σουφχάρας (69’ λ.τ. Ρουμελιώτης), Μερτζανίδης, Βλησαρούλης, Νταναβάρας, Γεωργούλας (82’ Θανασιάς), Χριστοδούλου, Τσανάς (80’ Καλογιάννης), Ελευθέρογλου, Δαλαμπύρας (73’ Τριτόπουλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Νάκας, Κοντογιάννης.