Βαθμολογία

Μιχαήλ: «Θέλουμε να κρατήσουμε την μαχητικότητα»

Για τις χαμένες του ευκαιρίες μίλησε ο Αλέξης Μιχαήλ στην κάμερα της NOVA μετά την ισοπαλία της ΑΕΛ απέναντι στην ΑΕΚ. Αναλυτικά οι δηλώσεις στην κάμερα της NOVA:

Για το γήπεδο: «Ήταν γνωστό το πρόβλημα με το γήπεδο μας. Γνωρίζαμε όλοι τι θα γίνει με τις πρώτες βροχές. Ξέραμε ότι δεν είναι υπεύθυνη η ΠΑΕ ΑΕΛ γι’ αυτό.

Από εκεί και πέρα είμαστε υποχρεωμένοι να αγωνιστούμε. Καμία ομάδα δεν βολεύεται για να παίζει σε τέτοιο γήπεδο και δεν θέλει να παίζει σε τέτοιο γήπεδο. Η καλύτερη στιγμή ήταν το παρόν που έδωσαν οι φίλαθλοι μας σήμερα και τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας».

Για τον κόσμο: «Χρειάζεται η παρακίνηση η δικιά μας για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Σαν αντίπαλος όταν αντιμετώπιζα αυτή την ομάδα και ήταν συσπειρωμένη, δεν της λείπει τίποτα για να είναι κάθε Κυριακή το γήπεδο γεμάτο».

Για το παιχνίδι: «Από την αρχή ήξεραν οι δύο ομάδες καλά πως θα κρινόταν το ματς στην δύναμη και στις μονομαχίες. Οι ελάχιστες φάσεις που έγιναν, έγιναν από στατικές φάσεις. Πολλές κόντρες, πολλές δυνατές μονομαχίες. Νομίζω δεν παίχτηκε ιδιαίτερο ποδόσφαιρο σήμερα. Θέλουμε όμως να κρατήσουμε την μαχητικότητα αυτής της ομάδας και να δείξουμε ότι μπορούμε και καλύτερα. Όπως δείξαμε και σε προηγούμενα παιχνίδια. Καλές είναι οι 15 μέρες για μας για να δουλέψουμε στην διακοπή».

Για τις χαμένες του ευκαιρίες: «Έχω χάσει αρκετές ευκαιρίες τέτοιες στα τελευταία παιχνίδια. Νομίζω απλά δεν με… θέλει. Για να μιλήσω λίγο ποδοσφαιρικά. Νομίζω ότι με το δεξί έχω βάλει περισσότερα γκολ από ότι με το αριστερό. Στην φάση αντέδρασα περισσότερο ως αμυντικός παρά ως επιθετικός. Αλλά εντάξει. Τι να κάνουμε; Νομίζω ότι το γκολ είναι θέμα ενστίκτου. Το ψάχνω και θέλω να ρθει. Έχω χάσει κι άλλο ένα γκολ με τον Πανιώνιο και ήθελα να μπει. Πάλι από κοντινή απόσταση. Εύχομαι την επόμενη φορά να μου κάνει το χατίρι και να είμαι πιο συγκεντρωμένος».

Για το αν τελικά θα κάνει καλό η διακοπή του πρωταθλήματος δεδομένου πως η ΑΕΛ έχει τα αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό: «Για μας θα είναι ευεργετικές οι μέρες αυτές. Εχουμε ακόμα πολλή δουλειά με τον προπονητή μας σε αρκετούς τομείς καθώς ήρθε αργά σε περίοδο προετοιμασίας, δεν καταφέραμε να δουλέψουμε στους τομείς που θέλουμε. Εχουμε παιδιά που ήρθαν αργά στην ομάδα και θέλουμε να τους βοηθήσουμε να εγκλιματιστούν…»