Βαθμολογία

Μπέρτος: «Θέλει και λίγο τύχη…»

Ευχαριστημένος από την ισοπαλία ο Μανώλης Μπέρτος που τόνισε στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA μετά το ΑΕΛ-ΑΕΚ ότι ο στόχος της ΑΕΛ είναι να πάει πάντα για την νίκη. Αναλυτικά:

«Ήταν ένας δύσκολος αγωνιστικός χώρος. Εμείς το περιμέναμε αυτό και έχουμε συνηθίσει πια σε τέτοιες συνθήκες. Όλα είναι μέρος της δουλειάς. Παίζαμε με την ΑΕΚ. Είναι από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Δείξαμε έτοιμοι γι αυτό το ματς. Το δουλέψαμε και μας βγήκε. Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι. Δεν μένουμε εδώ. Υπάρχει ακόμα δρόμος. Πάντα πηγαίνουμε για τους τρεις βαθμούς.

Αυτά τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Είχαμε 2-3 φάσεις για να πετύχουμε κάποιο τέρμα και να πάρουμε τη νίκη. Είχε και η ΑΕΚ. Αυτά τα ματς αυτά έχουν. Θέλει και λίγο τύχη. Όλα τα παιδιά δουλεύουμε για το καλύτερο. Όχι μόνο η άμυνα. Όλοι θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο που είναι οι 3 βαθμοί.

Για το τι άλλαξε: Στην ομάδα άλλαξε ο προπονητής και τα νέα πρόσωπα. Εμείς από την μεριά μας προσπαθούμε κάθε ματς ξεχωριστά και με τις οδηγίες του τεχνικού μας να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Και τώρα έχει διακοπή. Θα δουλέψουμε ακόμα καλύτερα για την συνέχεια.

Για τον Ντέλετιτς: Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Δεν έχω κανένα θέμα. Εξάλλου ήμασταν και συμπαίκτες.

Για τον στόχο: Ο στόχος από την αρχή είναι η εξάδα και ο τελικός Κυπέλλου. Κοιτάμε να γινόμαστε καλύτεροι, να το βγάζουμε στο παιχνίδι και μετά να παίρνουμε τους βαθμούς που θέλουμε.

Για τον Ουάρντα: Είναι ένας παίκτης φοβερός. Έχει πολύ ποιότητα. Για μένα είναι άδικο που βρίσκεται εδώ. Για μένα δεν πειράζει. Και η ΑΕΛ είναι μία μεγάλη ομάδα. Θα μας βοηθήσει ο Ουάρντα και θα καταφέρουμε πολλά με αυτόν.