Βαθμολογία

Μεγάλη νίκη για την ΑΕΛ Κ19, 3-2 την ΑΕΚ!

Η ΑΕΛ Κ19 πήρε τη νίκη με 3-2 απέναντι στην ΑΕΚ Κ19 με τον Βάϊο Μαλάκο να σκοράρει το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης σε ένα παιχνίδι με δύο εναλλαγές στο σκορ και να λυτρώνει την ομάδα του στις καθυστερήσεις.

Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο 28′ με κεφαλιά του Αλέξανδρου Χαλάτση, έφτασε να προηγείται με 2-0 με εξαιρετικό τέρμα του Δημήτρη Πινακά με την ΑΕΚ να απαντά με δύο τέρματα του Χριστόπουλου (στο ένα η ΑΕΛ διαμαρτύρεται για λανθασμένη υπόδειξη του διαιτητή της συνάντησης). Οι βυσσινί έδειξαν τεράστια αποθέματα ψυχικών δυνάμεων μία βδομάδα μετά το επεισοδιακό ματς με την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα του Άρη και τις αποφάσεις του διαιτητή που στην ΑΕΛ θεωρούν πως διαμόρφωσε αποτέλεσμα.

ΑΕΛ: Σουλούκος, Φουρκιώτης Τσατσελάρι, Κορτσάρι, Μπουζούκης, Σούμπασι (58′ Δάκτυλας), Κοτσιανούλης, Χαλάτσης, Μιλτιάδης (68′ Μαλάκος), Πινακάς, Ζαχαράκης.

ΑΕΚ: Καλούδης, Κάτσικας (46′ Κώτσιος), Ματζουρανάκης (46′ Κοσίδης), Καραβίδας, Αρβανίτης, Ποζατζίδης (76′ Μάρκου), Σαρδέλης, Τσέλιος, Χριστόπουλος, Κορομηλάς(54′ Τσαρούχας), Μαχαίρας

Διαιτητής: Μπουρουζίκας (Λάρισας). Βοηθοί: Κοτούμπας (Λάρισας), Μπουρονίκος (Λάρισας).

Ζιάκας: «Υπάρχει παρόν και μέλλον σ’αυτή την ομάδα»

O τεχνικός της ΑΕΛ Κ19, Μίλτος Ζιάκας ανέφερε μετά το τέλος του ματς: «Σίγουρα είμαι χαρούμενος και θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στους συνεργάτες μου, όπως και στον κόσμο που μας βοήθησε.

Πριν το παιχνίδι είπα σ’αυτά τα παιδιά πως είναι ένα στοίχημα για εμάς, να δείξουμε πως η μεγάλη ΑΕΛ ανδρώθηκε από εδώ με Λαρισαίους παίκτες. Αυτό είναι ένα στοίχημα που θέλω να κερδίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να δούμε δικούς μας παίκτες και στην πρώτη ομάδα που δείχνει μία εξαιρετική εικόνα και βήμα-βήμα με συνέργειες μπορούμε να πάμε μπροστά. Υπάρχει παρόν και μέλλον σ’αυτή την ομάδα».

Πηγή: sportlarissa.gr