Βαθμολογία

Στην επανάληψη πήρε τη νίκη ο Αετός Μακρυχωρίου (PICS)

Ένα δυνατό παιχνίδι διεξήχθη στο Μαυροβούνι το Σάββατο (5/10) ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Αετό Μακρυχωρίου για την Α’ ΕΠΣΛ DE – TOX.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στην επανάληψη να κάμψουν την αντίσταση του Μαυροβουνίου με σκορ 0-2. Στο πρώτο ημίχρονο το ματς είχε πολύ δύναμη και πάθος, το Μακρυχώρι είχε την κατοχή της μπάλας, όμως το Μαυροβούνι ανταποκρινόταν άψογα στα αμυντικά του καθήκοντα γι’ αυτό μετά βίας είχαμε μία φάση στο 31’ όταν ο Μπενεχούτσος έκανε τη σέντρα για τον Κολοβό, αυτός το σουτ από κοντά, έδιωξε ο Μαντζαφούλης προ της εστίας.

Ο Αετός είχε και μία φάση στην εκπνοή, όταν η πρώτη κεφαλιά του Κουμπούρα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και τη δεύτερη κεφαλιά του Κατσαμάγκα έδιωξαν οι αμυντικοί.

Στο 55’ η ενέργεια ήταν του Μπόντε, που έκανε την όμορφη σέντρα μέσα στην περιοχή και ο Μπενεχούτσος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Το επόμενο λεπτό δυνατό σουτ του Μπόντε εξουδετέρωσε με τα πόδια ο Μαγαζιώτης.

Μεγάλη ένταση υπήρχε στο 57’ όταν Μάντζαρης και Ακριβόπουλος ενεπλάκησαν σε φάση και οι δύο είχαν ήδη από μία κίτρινη κάρτα, ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε την δεύτερη κίτρινη μόνο στον Ακριβόπουλο. Oι αντιδράσεις ήταν πολύ έντονες γι’ αυτή την απόφαση του διαιτητή από την διοίκηση του Μαυροβουνίου και τους φιλάθλους.

Στη συνέχεια το Μαυροβούνι υποχώρησε, το Μακρυχώρι έκανε αρκετές ευκαιρίες, όμως ο Μαγαζιώτης έδειξε την κλάση του. Στο 60’ ο Μπενεχούτσος έδωσε για τον Κατσαμάγκα, αυτός από κοντά έκανε το σουτ μεγάλη επέμβαση από τον Μαγαζιώτη.

Στο 73’ μοναδική ευκαιρία χαμένη για το Μαυροβούνι, όπου θα μπορούσε να ισοφαρίσει, όταν ο Βούκουτος ξέφυγε από την άμυνα και σε κενή εστία έκανε το σουτ που έφυγε άουτ. Και στο 82’ ο Κλούρας πέρασε την άμυνα εκμεταλλεύτηκε την έξοδο του Μαγαζιώτη και με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Μαυροβούνι (Γιάννης Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ. (70’ Νότας), Σάπιος, Μπάγκας Κ., Μαντζαφούλης, Μούμος (68’ Κολιοφούτης), Σπανός (59’ Γαρουφαλιάς), Μπαντζέλας Ν., Χατζηλιάδης Σ., Ακριβόπουλος, Βούκουτος (85’ Προβίδας).

Αετός Μακρυχωρίου (Κώστας Κατσάρας – Λευτέρης Τέας): Σταμέλος, Μητρούσκας (68’ Γκαμπέτας), Φορτομάρης, Σιάτρας, Κουμπούρας, Ντιντής Θ. (83’ Ιωαννίδης), Κολοβός, Μάντζαρης (60’ Κλούρας), Κατσαμάγκας, Μπόντε (83’ Παπαδόπουλος), Μπενεχούτσος.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Αναστασίου, Μάνος.