Βαθμολογία

Της έλειπε μόνο το γκολ... (PICS)

Ένα πολύ ενδιαφέρον ματς διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου (5/10) στο ΑΕΛ FC ARENA ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική της SL 1.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η ΑΕΛ αν και ήταν πολύ καλύτερη ιδιαίτερα στην επανάληψη δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι σε μία ομάδα που δεν μπόρεσε να κάνει κάτι το ιδιαίτερο πλην από ελάχιστες περιπτώσεις (0-0).

Η ΑΕΛ έπαιξε με πάθος, δύναμη και πάλεψε το ματς μέχρι τέλους. 8.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στις εξέδρες προσπαθώντας να βοηθήσουν τις προσπάθειες των παικτών της «Βασίλισσας» που έκαναν μεγάλη προσπάθεια.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν μέτριο ποιοτικά αφού ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε για κάτι περισσότερο. Καμία σημαντική φάση στο πρώτο 45λεπτο. Στην επανάληψη η ΑΕΛ ανέβασε στροφές και θα μπορούσε να είχε σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ και να πάρει τη νίκη. καλύτερη η ΑΕΛ στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, κέρδισε δίκαια το χειροκρότημα στο τέλος.

Το φιλμ του αγώνα

17': Σέντρα από δεξιά ο Παουλίνιο, κεφαλιά του Μάνταλου, δεν δυσκολεύτηκε ο Κρίστινσον.

43': Σουτ του Ολιβέιρα εντός περιοχής, κόντρα στον Μπράλιτς και κόρνερ για την ΑΕΚ που πέρασε ανεκμετάλευτο.

57':  Πολύ ωραίο δυνατό σουτ εκτός περιοχής και αριστερά από τον Λιβάγια, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα και καταλήγει άουτ.

58':  Από εκτέλεση κόρνερ του Κάτσε ο Μπράλιτς δεν μπορεί εξ επαφής να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από αναταραχή στην άμυνα της ΑΕΚ.

61': Ο Ουάρντα πιάνει κεφαλιά κι ενώ κάνει κακή έξοδο ο Μπάρκας, ο Τσιγκρίνσκι προλαβαίνει να διώξει προ του Ντάουντα σε κόρνερ. Μεγάλη ευκαιρία και πάλι για την ΑΕΛ!

67': Ο Ουάρντα κερδίζει τον Μπακάκη και κάνει το διαγώνιο σουτ από θέση μέσα αριστερά, αρκετά μέτρα άουτ θα φύγει η μπάλα.

83': Ο Μάνταλος σουτάρει από θέση μέσα αριστερά, κόντρα στον Μπέρτο και ο Κρίστινσον επεμβαίνει ενστικτωδώς.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Mόρας, Μπράλιτς, Μπέρτος, Κάτσε (84’ Φατιόν), Σεσέροβιτς, Στάνκοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς (91’ Χαλκιαδάκης), Ουάρντα, Ντάουντα (72’ Nούνιτς).

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Μπακάκης (74’ Ζεράλδες), Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Παουλίνιο, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Χουλτ, Μάνταλος (84’ Οικονόμου), Λιβάγια, Ολιβέιρα (46’ Ντέλετιτς).

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης). Βοηθοί: Απτόσογλου (Αθηνών), Μπαλτάς (Αχαΐας). 4ος: Καραντώνης (Ημαθίας). VAR: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας). AVAR: Χριστακόγλου (Χαλκιδικής).