Βαθμολογία

Προκρίθηκε ο Απόλλων Λάρισας

Ο Απόλλων Λάρισας προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού την Τετάρτη (2/10) επικράτησε με σκορ 0-1 του Αετού Οφρυνίου στο «Ανθή Καραγιάννη». Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η Λαρισινή ομάδα λόγω αποβολής του Ναζίμ, ενώ το «χρυσό» γκολ πέτυχε ο Γκουστάβο.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 28′ από λάθος αμυντικού ο Φουστέρης μόνος του κάνει το σουτ αλλά μπλοκάρει ο Γκέκας.

Στο 30′ φεύγει μόνος του ο Ουζούνογλου αλλά πλασάρει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 32′ το 0-1 με τον  Γκουστάβο Σάντος  μετά από πλασέ του Μπαστακού και  απόκρουση του Κυφωνίδη.  Η πάσα από τον Νύκταρη.

Στο 51′ πλασέ του Σκούπρα από πολύ κοντά και απόκρουση του Κυφωνίδη

Στο 52′ φεύγει μόνος του ο Αποστολίδης ανατρέπεται από αμυντικό   αλλά ο διαιτητής Τζουμαλάκης δε σφυρίζει την παράβαση(ελέγχεται αν είναι μέσα η έξω από την περιοχή).

Στο 55′ σουτ του Γκουστάβο στο οριζόντιο δοκάρι και αφού αναπηδάει στη γραμμή βρίσκει πάλι το δοκάρι.

Στο 59′ από πάσα του Κάπατζη, αστοχεί ο Δουμάνης με πλασέ.

Στο 72′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα(κόκκινη) ο Ναζίμ.

Στο 85′ βγαίνει μόνος του ο Κωνσταντινίδης υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ αλλά γυρίζει τη φάση πίσω ο διαιτητής και δίνει φάουλ υπέρ του Αετού.  Η φάση συζητιέται.

Στο 90’ ωραίο γυριστό σουτ του  Νύκταρη, σώζει σε κόρνερ ο Κυφωνίδης.

Αετός Οφρυνίου: Κυφωνίδης, Θεοδοσιάδης (85′ Πανάγου), Κάπατζης, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης, Καραγιαννίδης, Ελέζι, Ουζούνογλου (53′ Γιάννα), Φουστέρης (57′ Σαββατιανός), Δουμάνης, Αποστολίδης.

Απόλλων Λάρισας (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Τασιούλης, Χατζής, Σκούπρα, Σουλιώτης, Γκουστάβο Σάντος , Μπαστακός (80′ Σιφναίος), Καμπέρης, Νύκταρης, Ναζίμ, Κουάλας (32′ Ντιμάι).