Βαθμολογία

Champions League: Ματσάρες για όλα τα γούστα

Παιχνίδια για όλα τα γούστα, περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League. Για τον 1ο όμιλο, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ, με τη «βασίλισσα» να θέλει να πάρει την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση. Στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ, η Παρί αντιμετωπίζει στην Πόλη, τη Γαλατασαράι, με τους πρωταθλητές Γαλλίας να φουλάρουν για το 2/2 στη διοργάνωση.

Στον όμιλο του Ολυμπιακού (β’ γκρουπ), η Τότεναμ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου, με τους Λονδρέζους να μην έχουν πολλά περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών, ενώ οι Βαυαροί θέλουν να εδραιωθούν στην κορυφή.

Πάμε στον 3ο όμιλο, όπου νωρίς (19:55) Αταλάντα και Σαχτάρ κοντράρονται στο Μπέργκαμο χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα αλλά με την πίεση για θετικό αποτέλεσμα, ενώ η Σίτι αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Τέλος, για τον 4ο όμιλο Η Γιουβέντους υποδέχεται την Λεβερκούζεν με στόχο την πρώτη νίκη στη διοργάνωση, ενώ η Ατλέτικο πηγαίνει στη Μόσχα, για να αντιμετωπίσει τη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1ος όμιλος:

19:55 Ρεάλ Μαδρίτης-Κλαμπ Μπριζ
22:00 Γαλατάσαραϊ-Παρί Σεν Ζερμέν

2ος όμιλος

22:00 Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός
22:00 Τότεναμ-Μπάγερν

3ος όμιλος

19:55 Αταλάντα-Σαχτάρ
22:00 Μάντσεστερ Σίτι-Ντιναμό Ζάγκρεμπ

4ος όμιλος

22:00 Γιουβέντους-Λεβερκούζεν
22:00 Λοκομοτίβ Μόσχας-Ατλέτικο Μαδρίτης

Πηγή: onsports.gr