Βαθμολογία

Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η ΑΕΛ Κ19

Την ήττα με 3-2 δέχθηκε η ΑΕΛ Κ-19 από την αντίστοιχη του Άρη. Ο Χαλάτσης στο 10΄ έκανε το 0-1 ενώ μετά από δύο λεπτά ο Ζαχαράκης με κεφαλιά το 0-2.

Στη φάση του πρώτου πέναλτι που καταλογίστηκε για το 1-2 αποβλήθηκε για λογαριασμό της ΑΕΛ με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα ο Σταμάτης, ενώ στη φάση του δευτέρου πέναλτι που έγινε το 2-2, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Καμπέρης, με την ΑΕΛ να μένει με εννέα ποδοσφαιριστές για περισσότερο από μισή ώρα αγώνα.

Η ολική ανατροπή για τους «κιτρινόμαυρους» ήρθε στο 92ο λεπτό όταν ο Παππάς διαμόρφωσε το τελικό 3 – 2 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Άρης (Κώστας Καζάνας): Παρίσης, Μαρμαρίδης (45′ Κατσουλίδης), Σένγκεργκης, Βασιλόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Πάγκος, (25′ Κριμιτζάς), Χατζηπιρπιρίδης (25, Κοντοπούλης), Μπακούτσης, Μπαλκτσης, Καλαϊτζής (60′ Παππάς), Τσαγκαλίδης (79′ Τσιρώνας).

ΑΕΛ (Μίλτος Ζιάκας): Μισυρλής, Φουρκιώτης, Σταμάτης, Τσατσελάρι, Κορτσάρι, Μιλτιάδης (50′ Μαλάκος), Χαλάτσης (70′ ), Καμπέρης, Κοτσιανούλης, Πινακάς, Ζαχαράκης (60′ Μπουζούκης).