Βαθμολογία

Ισοπαλία στο Βιολογικό με πολλές χαμένες ευκαιρίες για την Υπέρεια

Λαρισαϊκός και Δόξα Υπέρειας έμειναν στο 1-1 σε ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος… Η Δόξα Υπέρειας είχε την υπεροχή στην αναμέτρηση με τον Λαρισαικό έχασε συνολικά έξι μεγάλες ευκαιρίες για γκολ, όμως στο τέλος πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Οι παίκτες του Φώτη Πλίτση έχασαν πολλές και μεγάλες ευκαιρίες με τους Τζατζάκη, Σουλτούκη, Κερμελίδη. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 50′ ο Φωκαίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος διώξιμο των αμυντικών της Δόξας και με πλασέ νίκησε τον Σκαντζούρη για το 1-0 κόντρα στη ροή του ματς. Οι γηπεδούχοι στο 57′ έμειναν με παίκτη λιγότερο όταν ο Κωνσταντάς είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Στο 75′ ο Κερμελίδης με σουτ μέσα από την περιοχή, πέτυχε το 1–1 το οποίο έμεινε μέχρι την λήξη της αναμέτρησης αν και οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν για το διπλό μέχρι το τέλος!

Λαρισαϊκός (Νίκος Ανδρέου): Πατέτσος, Μαντζώνης, Μπρατάν, Μπαλαμώτης, Μικερτζής Δ., Βάρσος (50′ Δαλαμπύρας), Φωκαΐδης (60′ Δασκαλόπουλος), Μικερτζής Β., Μανωλόπουλος, Κουρούκας (68′ Δημουλός Κ.), Κωνσταντάς.

Δόξα Υπέρειας (Φώτης Πλίτσης): Σκαντζούρης, Πρίφτης, Παπαδόπουλος, Δημητρίου, Τσούνι (70′ Γεωργολόπουλος), Γκατζόγιας (80′ Τσιουρής), Ντόντος, Σουλτούκης (60′ Καλφόγλου), Κουσιώρας, Κερμελίδης, Τζατζάκης.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπράμης, Τάνας, Ντανταλής.