Βαθμολογία

Πήρε τη νίκη με ανατροπή το Μακρυχώρι, από την ψυχωμένη Αμπελιά (PICS)

Το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο Καλοχωρίου ο Αετός Μακρυχωρίου υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό Αμπελιάς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΛ DE – TOX.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα κατάφερε με ανατροπή να πάρει τη νίκη με σκορ 4-2 σε ένα ματς με συγκινήσεις… Η κερκίδα στου γήπεδο Καλοχωρίου ήταν γεμάτη αφού ο καιρός ήταν πολύ καλός. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, αφού ήταν πιο συγκροτημένοι, δημιούργησαν καλές ευκαιρίες και στο 37’ άνοιξαν και το σκορ.

Στην επανάληψη αρχικά πέτυχε η Αμπελιά στο 62’ και το δεύτερο γκολ και «πάγωσε» τους γηπεδούχους, όμως το Μακρυχώρι από το 66’ μέχρι το 73’ κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και στο 90’ διαμορφώθηκε και το τελικό σκορ (4-2).

Το παιχνίδι και για τις δύο ομάδες ήταν δυνατό, με πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, μεγάλη ένταση και νεύρα και ο διαιτητής Ντελέζος αναγκάστηκε να μοιράσει πολλές κίτρινες κάρτες, κυρίως για την Αμπελιά.

Το Μακρυχώρι κρατάει την αντίδραση που είχε και τους τρεις βαθμούς, ενώ από την άλλη η Αμπελιά παρουσιάστηκε πολύ καλή ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, μένει με την πικρία του αποτελέσματα και φυσικά θα είναι μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα αφού διαθέτει πολύ καλούς παίκτες.

Στο 9’ πρώτη καλή στιγμή για την Αμπελιά, όταν ο Πράπας έκανε το πλασέ, απέκρουσε ψύχραιμα ο Σταμέλος. Στο 37’ το φάουλ κέρδισε ο Πλιάγκας, απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αντώνη Γκαραλιάκου και κέρδισε τον Πάρη Σταμέλο που δεν μπόρεσε να αντιδράσει και με ένα όμορφο γκολ έκανε το 0-1. Στο 41’ απίστευτη ενέργεια του Γκαραλιάκου που έκανε τη σέντρα – σουτ και η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Σταμέλου.

Στο 53’ πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Κολοβού και μεγάλη επέμβαση του Κουκούτση σε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα καλό σουτ του Γκαμπέτα, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κουκούτση.

Στο 61’ αρχικά έβγαλε τη σέντρα ο Γκαμπέτας για τον Φορτομάρη, αυτός έδωσε για τον Μπενεχούτσο που έκανε το σουτ από θέση τετ α τετ, τον σταμάτησε ο Κουκούτσης με κόρνερ.

Στο 62’ σε αντεπίθεση ο Πλιάγκας έβγαλε τη σέντρα για τον Γκαραλιάκο που έκανε το κοντρόλ και τιμώρησε με τον ίδιο τρόπο το Σταμέλο αφού έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι για το 0-2.

Στο 66’ συνεργάστηκε ο Γκαμπέτας με τον Κολοβό, που με γύρισμα από δεξιά μείωσε σε 1-2. Στο 70’ ο Κωστόπουλος πέρασε την άμυνα, έκανε την κάθετη πάσα για τον Μάντζαρη που με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα για το 2-2. Στο 73’ ο Μπενεχούτσος έβγαλε τη σέντρα και ο Κολοβός με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε την ολική ανατροπή για το 3-2. Και στο 90’ ο Γουλούλης έβγαλε τη σέντρα και ο Κατσαμάγκας με ωραίο γύρισμα έκανε το τελικό 4-2.

Αετός Μακρυχωρίου (Κώστας Κατσάρας – Λευτέρης Τέας): Σταμέλος, Μητρούσκας (52’ Γκαμπέτας), Φορτομάρης, Σιάτρας, Κουμπούρας, Ντιντής, Κολοβός (79’ λ.τ. Γουλούλης), Μάντζαρης, Κατσαμάγκας, Μπενεχούτσος (74’ Κλούρας), Κωστόπουλος (89’ Σπανός).

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Βαγγέλης Μπρισίμης  - Θοδωρής Εμμανουήλ): Κουκούτσης, Παρασκευούδης (75’ Σταθάκος), Σελήνης, Αγγέλης, Περδίκης, Ποτόσογλου, Πλιάγκας, Κορδαλής, Καλούσης, Γκαραλιάκος, Πράπας (82’ Σαλοκανάς).  

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Γκαρέλης, Τέγος.