Βαθμολογία

Ντύθηκε γαμπρός ο Δημήτρης Αποστόλου (PICS)

Ο Δημήτρης Αποστόλου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του Νάνσυ το Σάββατο (28/9) στον ιερό ναό του Αγίου Αχιλλείου στη Λάρισα. Το βιογραφικό του σαν ποδοσφαιριστής είναι μεγάλο αφού ξεκίνησε από την ομάδα της ΑΕΛ, πέρασε από αρκετές ομάδες στο νομό με επιτυχία και τελευταία του ομάδα ήταν ο Ηρακλής Λάρισας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Όμως εδώ και λίγα χρόνια ο Δημήτρης είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας αφού έχει το καφέ DE – TOX στην οδό Σαρίμβεη και στην οδό Κύπρου αλλά δραστηριοποιείται και στον Πλαταμώνα με το γνωστό κατάστημα The Cones με παγωτά, βάφλες και άλλα πολλά γλυκά εδέσματα.

Πολλοί τίμησαν την τελετή του γάμου αφού ήταν πάνω από 800 άτομα στην εκκλησία, το γλέντι και το τραπέζι έλαβε χώρα στις Βερσαλλίες στον Αμπελώνα. Πάνω από 500 άτομα ήταν στο κέντρο μεταξύ των οποίων και αρκετοί ποδοσφαιριστές, προπονητές αλλά και παράγοντες του ποδοσφαίρου. Ο Δημήτρης έλαμπε από χαρά δίπλα στην αγαπημένη του Νάνσυ, όλοι οι φίλοι του σηκώθηκαν να τον χειροκροτήσουν όταν χόρεψε και πιστεύουμε πως το γλέντι θα είχε μεγάλη επιτυχία μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Για το athleticlarissa ο Δημήτρης Αποστόλου είναι ένας πολύ καλός και αγαπημένος φίλος και τα τελευταία χρόνια ένας εκ των βασικών χορηγών της ιστοσελίδας μας. Του ευχόμαστε ένα μέλλον λαμπρό με υγεία και κάθε ευτυχία στη ζωή του…

*Στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook δείτε πλάνα από την όμορφη βραδιά στο γλέντι του Δημήτρη και της Νάνσυς.

Εικόνες από την εκδήλωση…