Βαθμολογία

Αξίζει και πήρε τη νίκη το Μελισσοχώρι μέσα στο Ναρθάκι (PICS)

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο Ναρθακίου, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Αστέρα Μελισσοχωρίου για την 2η αγωνιστική της Α1’ ΕΠΣΛ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με σκορ 1-2.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι παρακολούθησε αρκετός κόσμος, μιας και ήταν καλός και ο καιρός. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος ο Αστέρας Μελισσοχωρίου, αφού είχε την κατοχή της μπάλας, ένα οριζόντιο δοκάρι, τα δύο γκολ και δημιούργησε ευκαιρίες κλασσικές έτσι που θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 35’, στην επανάληψη πήραν το χώρο τους, πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση, ανέβασαν στροφές αλλά ακόμη και στις καθυστερήσεις δεν κατάφεραν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας.

Έτσι ξεκίνησαν τη χρονιά με δύο ήττες συνεχόμενες στην έδρα τους και στόχος είναι η ανάκαμψη στη συνέχεια αφού υπάρχουν οι προϋποθέσεις. Από την άλλη πρώτη νίκη για φέτος για το Μελισσοχώρι σε μία δύσκολη και καυτή έδρα.

Στο 4’ ο Καψιώχας έβγαλε τη σέντρα για τον Βαρελά, αυτός έκανε το σουτ, έδιωξε με υπερένταση ο Τζίμας σε κόρνερ. Στο 13’ το δυνατό σουτ του Χαρούλη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ζεϊμπέκη. Στο 20’ ο Σουλιώτης έδωσε στον Καραμάνο, αυτός στον Καφαντάρη, έκανε την προσποίηση και την πάσα για τον Αγγελακόπουλο που με ωραίο σουτ στην απέναντι γωνία έκανε το 0-1. Στο 30’ ο Χαρούλης που ήταν και από τους κορυφαίους παίκτες έβγαλε την βαθιά σέντρα από τον χώρο του κέντρου και ο Αγγελακόπουλος και πάλι κάνοντας την ντρίπλα και το σουτ έκανε το 0-2.

Δύο λεπτά αργότερα ο Χαρούλης έβγαλε τη σέντρα και τετ α τετ τον Καφαντάρη που έκανε το σουτ, προσωρινά έδιωξε με τα πόδια ο Ζεϊμπέκης και το δεύτερο σουτ μπλόκαρε και πάλι ο έμπειρος τερματοφύλακας.

Στο 35’ ο Ρεντινόπουλος έβγαλε τη σέντρα και ο Βαρελάς την έστειλε στα δίχτυα για να μειώσει σε 1-2 και αφού μπήκε στο παιχνίδι το Ναρθάκι, πέντε λεπτά αργότερα κόρνερ του Βράκα, το σουτ από κοντά έκανε ο Τσαπέπας, έδιωξε με τα πόδια ο Τζίμας σε κόρνερ.

Το Μελισσοχώρι είχε την απάντηση στην εκπνοή, ο Χαρούλης τροφοδότησε τον Γκουντάρα που έκανε το σουτ, έδιωξε προσωρινά ο Ζεϊμπέκης, στην επαναφορά ο Καραμάνος το πλασέ, έδιωξε σε κόρνερ ο έμπειρος κίπερ των γηπεδούχων. Στη συνέχεια της φάσης ο Γκουντάρας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Αβδουλάς έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Καλύτερη στιγμή για το Ναρθάκι ήταν στο 89’ όταν το φάουλ εκτέλεσε ο Καραβαγγέλης, έδιωξε με υπερένταση πάνω από το οριζόντιο δοκάρι ο Τζίμας.

*H διοίκηση του Αστέρα Μελισσοχωρίου ευχαριστεί για την άψογη φιλοξενία το Ναρθάκι.

Ναρθάκι (Δημήτρης Δανιλούλης): Ζεϊμπέκης, Δημακόπουλος, Τσαπέπας, Λελεντζής, Νταϊάκης, Καψιώχας, Ρεντινόπουλος (70’ Καπετάνος), Βράκας, Βαρελάς, Καραβαγγέλης, Νεγιάννης (57’ Μπουλούτσος).

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Μάκης Αλεξούδης): Τζίμας, Σδράλης Β. (80’ Δανιλούλης Α.), Μαλαχτάρης, Κολοβός Γ., Αβδουλάς, Σουλιώτης, Χαρούλης (87’ Διαμαντής), Αγγελακόπουλος Χ., Καραμάνος, Καφαντάρης (71’ Λιάγκας), Γκουντάρας (83’ Ζαφειρίου).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Καρακώστας Κοτούμπας.

*Τις επόμενες ώρες συνεντεύξεις και φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση.