Βαθμολογία

Επική ανατροπή για την ΑΕΛ, 2-3 τον Άρη!!!

TΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΣΤΟΝ ΑΡΗ (2-3)

Μία πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη σημείωσε η ΑΕΛ το Σάββατο (28/9) στη Θεσσαλονίκη κερδίζοντας με σκορ 2-3 τον Άρη και μάλιστα με ανατροπή. Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, επιβάλλοντας το δικό τους ρυθμό και μετατρέποντας τα πρώτα λεπτά σε παράσταση μόνο για έναν. Μάλιστα, ο Βέλεθ άνοιξε τον χορό των τερμάτων στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης με κεφαλιά, με τον Μπρούνο Γκάμα να δίνει αέρα δύο τερμάτων, δύο λεπτά αργότερα, πιάνοντας στον... ύπνο τους φιλοξενούμενους. 

Ο Μιχάλης Γρηγορίου, αποφάσισε να ανεβάσει ψηλότερα την ομάδα του, ξέροντας πως το ματς πάει να χαθεί, αλλά παράλληλα πως έχει χρόνο για την ανατροπή. Στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης ήρθε και η πρώτη απάντηση, με τον Νούνιτς να σκοράρει το πρώτο του φετινό γκολ. Οι «κιτρινόμαυροι» επαναπαύθηκαν και η ΑΕΛ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το συγκεκριμένο γεγονός, καθώς ο Σλοβένος διπλασίασε τα προσωπικά του, αλλά και της ομάδας του τέρματα, μετά την ασίστ του Ουάρντα, βάζοντας... φωτιά στο ματς. 

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι δημιούργησαν πλήθος ευκαιριών, επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό, ενώ είχαν και δοκάρι. Ο Αμρ Ουάρντα ωστόσο, ήρθε να κάνει ότι δεν μπορούσαν οι αντίπαλοι και με κεφαλιά στο 74ο λεπτό, έγραψε το 3-2, χαρίζοντας ένα τεράστιο διπλό στην ομάδα του, μέσα σε μία δύσκολη έδρα, όπως είναι το «Κλ. Βικελίδης». 

Ένταση στο τέλος με το πέναλτι που έδωσε εις βάρος της ΑΕΛ και στη συνέχεια πήρε πίσω ο Σκουλάς, αφού είδε στο VAR επιθετικό φάουλ στον Μόρα.

Γκολ: 10' Βέλεθ (Άρης), 12' Γκάμα (Άρης), 20' Νούνιτς (ΑΕΛ), 33' Νούνιτς (ΑΕΛ), 74' Ουάρντα (ΑΕΛ).

Κίτρινες κάρτες: Μπα, Σούντγκρεν - Ουάρντα, Μπέρτος, Κρίστινσον, Φατιόν, Μπούστος.

Άρης (Απόστολος Τερζής): Έμαν, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ρόουζ, Κόρχουτ, Ματίγια, Μπα (70' Ντουάρτε), Γκάμα (62' Λάρσον), Ντιγκινί, Φετφατζίδης (77' Μαρτίνες), Ιντέγε.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας, Μπράλιτς, Στάνκοβιτς, Μπέρτος, Κάτσε, Σεσέροβιτς (77' Μπούστος), Μιλοσάβλιεβιτς (66' Φατιόν), Ουάρντα (90' Γκοΐκοβιτς), Νούνιτς.