Βαθμολογία

Η απάντηση του ΠΟΕ στον πρόεδρο της Ένωσης Ασπροπύργου

Το ΔΣ του ΠΟ Ελασσόνας, με ανακοίνωση του, απαντάει στην ανάρτηση του προέδρου της Ένωσης Ασπροπύργου. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: "Ευχαριστούμε κατ αρχήν τον πρόεδρο, της καθ όλα συμπαθούς, ΠΑΕ Ένωσης Ασπροπύργου, για τις υποδείξεις του, προς το σωματείο μας και τον βεβαιώνουμε ότι θα τις λάβουμε σοβαρά υπ όψιν μας.

Επίσης συμφωνούμε ότι οι αγώνες κερδίζονται στον αγωνιστικό χώρο, με μία απολύτως απαραίτητη προϋπόθεση: να τηρείται ο ΚΑΠ, οι διακηρύξεις του πρωταθλήματος-κυπέλλου και γενικότερα όλων των συναφών διατάξεων και νόμων.

Η συστηματική παραβίαση τους κύριε πρόεδρε και η κατά περίπτωση επιλεκτική εφαρμογή τους, ορίζει σήμερα, το μεγάλο πρόβλημα του ποδοσφαίρου στην πατρίδα μας.

Η απόρριψη της ένστασης μας εναντίον της ομάδας σας, για το μεταξύ των ομάδων μας αγώνα κυπέλλου της 14ης Σεπτεμβρίου, είναι η απόδειξη των ανωτέρω επισημάνσεων.

Εάν δεν είμαστε σύμφωνοι με τους κανόνες, ας τους αλλάξουμε κύριε πρόεδρε στην επόμενη διακήρυξη, μέχρι τότε όμως πρέπει να τηρούνται και η παραβίασή τους να τιμωρείται, ως ορίζεται. Τελεία και παύλα. Εμείς σας ευχόμαστε καλή συνέχεια, με λιγότερη έπαρση".

Το ΔΣ του ΠΟ Ελασσόνας