Βαθμολογία

Το Total Football επανέρχεται με ντέρμπι, Βαζέχα και Μητρόπουλο!

Μία εβδομάδα μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα, που συζητήθηκε πολύ στην ποδοσφαιρική κοινωνία, το ανανεωμένο Total Football επιστρέφει και γίνεται συνήθεια!

Από τις 21:50 μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο Πάνος Βόγλης και η Χριστίνα Βραχάλη θα μας παρουσιάσουν ένα μοντέρνο ποδοσφαιρικό σόου με όλη τη δράση και το ρεπορτάζ  από τα γήπεδα της Super League, γκολ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και κυρίως σχόλιο με δυναμισμό και τεκμηριωμένη άποψη στο στούντιο της εκπομπής για όλα τα σημαντικά ποδοσφαιρικά θέματα του Σαββατοκύριακου.

Στο πλατό του Total Football θα… σκοράρει ο μεγάλος Κριστόφ Βαζέχα, ο οποίος ως expert της εκπομπής κέρδισε με το «καλησπέρα» τους πάντες με το θάρρος της γνώμης και την ευθύτητα που τον χαρακτηρίζει.

Δίπλα του στο στρογγυλό τραπέζι θα βρίσκεται εκ νέου και ο θρυλικός Τάσος Μητρόπουλος, ο οποίος -μετά από μία εβδομάδα που η παρουσία του στο Total Football έγινε αιτία έντονων αντιπαραθέσεων και αδιανόητων επιθέσεων προς το πρόσωπό του- επιστρέφει στο πλατό για να δώσει απαντήσεις και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους!

Στο πόστο τους θα είναι και οι μόνιμοι σχολιαστές της εκπομπής, ο διευθυντής του sdna.gr Βασίλης Παπαθεοδώρου, ο διευθυντής της εφημερίδας Live Sport, Βασίλης Βέργης και ο επί σειρά ετών κορυφαίος Έλληνας διεθνής διαιτητής, Τάσος Κάκος, ο οποίος θα διαλευκάνει όλες τις επίμαχες φάσεις της αγωνιστικής.

Το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, που θα έχει ολοκληρωθεί λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της εκπομπής, θα είναι σημείο αναφοράς στο πρώτο μέρος του Total Football.

Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά τις συνεντεύξεις Τύπου των δύο προπονητών, δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές και απευθείας συνδέσεις με το ΟΑΚΑ από όπου οι ρεπόρτερ της εκπομπής θα μας μεταφέρουν το κλίμα και τις αντιδράσεις από τα αποδυτήρια και, βέβαια, σχόλιο και ανάλυση.

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος θα επισημάνει με χαρακτηριστικά βίντεο τα σημεία-κλειδιά του ντέρμπι, ο Κώστας Βασιλόπουλος και ο Σταύρος Κόλκας θα σχολιάσουν από τη Θεσσαλονίκη, ενώ ένας καλεσμένος-έκπληξη από το «στρατόπεδο» της ΑΕΚ θα καταθέσει τη γνώμη του στην εκπομπή!

Φυσικά η εκπομπή θα ασχοληθεί εκτενώς και με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία που θα έχει γίνει μια μέρα νωρίτερα, με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, την οποία θα σχολιάσει ο Νικόλας Βασιλαράς, και με τα υπόλοιπα ματς της 5ης αγωνιστικής.

Και αυτή την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου στις 21.50, το Total Football είναι ό,τι πρέπει να παρακολουθήσει κάθε φίλαθλος για να έχει ολοκληρωμένη άποψη για τη Super League.

#TotalFootball

#OPENtv