Βαθμολογία

Α.Δ.Δ.: Αφαιρέσεις βαθμών σε Κέρκυρα και Τρίκαλα

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε αποφάσεις για πέντε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αφορούν την Κασσιόπη (3) και τα Τρικάλα (2). Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

- Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία « Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΠΑΕ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Μάρτιν Ρόλλε(Martin Rolle) του Ρούμπεν Ζουάν(Ruben Juan), υπηκόου Ιταλίας, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 286/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

- Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία « Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΠΑΕ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Γεώργιου Παμλίδη του Λάζαρου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 285/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

- Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία « Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΠΑΕ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Λινάρδου του Δημητρίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 306/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.-

- Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία « Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Ευάγγελου Γκότοβου του Θεοδώρου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 307/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

- Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία « Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Σπυρίδωνα Γκουγκούδη του Κωνσταντίνου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 314/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.