Βαθμολογία

Συνάντηση Δ.Σ με τον Πρόεδρο ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Καπετάνο

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕΛ πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστο Καπετάνο και το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής κ. Κώστα Νινίκα. Το Σωματείο εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Νάκα και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Δημήτρη Χολέβα, Πάρη Λουντρούδη, Νίκο Λιντέρη.

Κύριος σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του Προέδρου για ζητήματα του Σωματείου και γενικότερα της ΑΕΛ. Τα μέλη του Δ.Σ. ανέλυσαν στον κ.Καπετάνο τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την επικοινωνία τους με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για τη γνωστή υπόθεση της χορήγησης πιστοποιητικού  στην ΠΑΕ ΑΕΛ. Οι κύριοι Καπέτανος και Νινίκας κατανοώντας το θέμα, δήλωσαν πως θα αποτελέσει προτεραιότητα η διερεύνηση  και η προσπάθεια επίλυσής του μέσα από τις υπηρεσίες της Γ.Γ.Α και τη γνωστοποίησή του στον Υφυπουργό κ. Αυγενάκη.

Επίσης συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη, όχι μόνο για θέματα ποδοσφαίρου, αλλά και για φλέγοντα ζητήματα όλων των τμημάτων του Σωματείου, αναμένοντας πάντα τον ορισμό νέας Διοίκησης στο Ε.Α.Κ.Λάρισας.

ΑΕΛ - Αθλητική Ένωση Λάρισας