Βαθμολογία

Κούγιας: «Άψογος ο Ουάρντα»

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ εγκωμίασε τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό και σχολίασε πως ήδη σκέφτεται τρόπους να κρατήσει στην ομάδα τόσο εκείνον όσο και τον Κάτσε.

Για το επερχόμενο ματς με τον Αρη, αλλά και τον Αμρ Ουάρντα μίλησε ο Αλέξης Κούγιας στον Metropolis. «Στην κατάσταση που είναι ο Αρης είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Βικελίδης. Είναι ένα παιχνίδι που παίζουν οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες στην κατηγορία αυτή τη στιγμή. Στην ιδανική ενδεκάδα της προηγούμενης αγωνιστικής ήταν 4 παίκτες της ΑΕΛ, λέει πολλά», είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί».

Που μετά ρωτήθηκε για τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό. «Είναι άψογος. Είχα μια άλλη εντύπωση πριν έρθει στην ομάδα. Είναι ένα μικρό παιδί, έχει μεγαλώσει σε αριστοκρατική οικογένεια της Αιγύπτου. Είναι ένα παιδί που θέλει να νιώθει σταρ. Το θέμα είναι πως θα είναι σε μια ομάδα σταρ όταν έχεις κι άλλους αξιόλογους παίκτες. Οταν προτάθηκε σε εμάς υπήρχε προβληματισμός μεταξύ εμού και του κ.Γρηγορίου, ο κ.Γρηγορίου μάλιστα ήταν αρνητικός στο να έρθει στην ομάδα. Του είπα να το αφήσει σε εμένα και αν υπάρξει πρόβλημα θα το λύσουμε. Δεν έχει χάσει πρωινή προπόνηση, ενώ έλεγαν πως δεν πήγαινε σε πρωινές προπονήσεις. Είναι ένα παιδί που αντιδράει, είναι και δύσκολο να διαχειριστείς έναν δανεικό παίκτη. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Αν μας δινόταν η ευκαιρία θα τον αποκτούσαμε χωρίς δεύτερη σκέψη».

Κλείνοντας ανέφερε πως ήδη εξετάζει πως θα κρατήσει τόσο εκείνον όσο και τον Κάτσε στην ομάδα, μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού τους από τον ΠΑΟΚ. «Του αρέσει στη Λάρισα, η πόλη, η ομάδα, τα αποδυτήρια, μου περνάει από το μυαλό για το πως θα διαχειριστώ το μπάτζετ μας για να μπορέσουμε να τον κρατήσουμε. Από ό,τι κατάλαβα δεν έχει μέλλον στον ΠΑΟΚ, το βλέπω ότι του αρέσει στη Λάρισα και αρέσει και στην Λάρισα. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Κάτσε. Ειδικά ο Ουάρντα ακουμπάει την μπάλα και τον αποθεώνει ο κόσμος».