Βαθμολογία

Αποφασισμένος ο «Μπέρι»

Ο Τάσος Μπεριτζάς διανύει τον τρίτο χρόνο στον πάγκο του ιστορικού Φαλανιακού. Ένας προπονητής που έχει δείξει εδώ και δεκαετίες τα διαπιστευτήρια του στο νομό Λάρισας, στις μικτές και περιφερειακές ομάδες αλλά και εκτός Λάρισας, αφού έχει δουλέψει σε αρκετές επαγγελματικές ομάδες.

Λάτρης της πειθαρχίας και της σκληρής δουλειάς ο «Μπέρι» θέλει να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία, μετά την περσινή άκρως επιτυχημένη χρονιά, αφού ο Φαλανιακός τερμάτισε στην αξιοζήλευτη 2η θέση και διεκδίκησε μέχρι τέλους την άνοδο.

Μία ομάδα που ήδη έβαλε γερά θεμέλια από την περσινή σεζόν μιας και διατηρήθηκε ο βασικός κορμός ως έχει, ενώ αποκτήθηκαν και ποιοτικοί παίκτες…

Τον καταξιωμένο τεχνικό Τάσο Μπεριτζά τον πλασίωσαν, οι Κώστας Παπαρίζος (άμεσος συνεργάτης), Λεωνίδας Κιόρογλου (προπονητής τερματοφυλάκων) και Γιάννης Παπαϊωάννου (γυμναστής) και όλοι μαζί καλούνται να δουλέψουν σκληρά.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η διοίκηση στέκεται αρωγός και όλα δείχνουν πως οι «κιτρινόμαυροι» θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια προκειμένου να υλοποιήσουν τους υψηλούς στόχους που έχουν θέσει τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο της ΕΠΣΛ.

Σε κάθε περίπτωση η ομάδα δουλεύει καθημερινά ώστε να έρχονται κάθε εβδομάδα τα αποτελέσματα και οι νίκες. Το ταμείο θα γίνει στο τέλος…