Βαθμολογία

Νέος Γενικός Διευθυντής στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, ο Φωτάκης

Ο Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε τον Απόστολο Φωτάκη για τη θέση του Γενικού Διευθυντή. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει σαν νέο Γενικό Διευθυντή τον Λαρισαίο παράγοντα και επιχειρηματία, κ. Απόστολο Φωτάκη.

Ο κ. Φωτάκης ταγμένος από καιρό στην υπηρεσία του Απόλλωνα, αποδέχθηκε την πρόταση του μεγαλομετόχου κ. Μαντζανά, να αναλάβει αυτό το πόστο και να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα μας.

Γνωστός για το πάθος του, προς στον Απόλλωνα, ο παλιός άσος της ομάδας μας, εκτός από Πρόεδρος των Παλαιμάχων του συλλόγου, διετέλεσε σε δύσκολες εποχές, διακρινόμενος μάλιστα για τις άψογες δημόσιες σχέσεις που διαθέτει και στην Α.Ε.Λ.

Η παρουσία του κ. Φωτάκη μας προσδίδει όλους μας, μόνο σιγουριά για την πλήρη επίτευξη του έργου του. Θα ήταν περιττό και άκομψο να μιλήσουμε για το βιογραφικό αυτού του ανθρώπου, αφού όλοι όσοι τον γνωρίζουν και δεν είναι λίγοι αυτοί οι επιφανείς, επώνυμοι αλλά και ανώνυμοι, ήδη από σήμερα προδιαγράφουν την παραγοντική του πορεία στην ομάδα της καρδιάς του. Απόστολε καλωσόρισες στην τεράστια οικογένεια της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας».