Βαθμολογία

Στις καθυστερήσεις έχασε την νίκη η ΑΕΛ K-19 από την Ξάνθη!

Η Α.Ε.Λ. έχασε την ευκαιρία στις καθυστερήσεις να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς από την Ξάνθη, η οποία ήταν μεν σκληρή αντίπαλος αλλά υποδιέρστερη των "βυσσινί" στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Έτσι λοιπόν μοιραία, μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας, Α.Ε.Λ. και Ξάνθη σε αγώνα για την 4η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Super League K-19, που διεξήχθει στο Αλκαζάρ, μιας και το τελικό σκορ της αναμέτρησης ήταν 1-1. Το πρώτο ημίχρονο δεν απέφερε πολλές συγκινήσεις, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται πιο επιφυλακτικά και αναγνωριστικά.

Στην επανάληψη, όμως, οι Λαρισαίοι ήταν κυρίαρχοι και αυτοί που πατούσαν πιο δυνατά στο χορτάρι και το έδειχναν αυτό με τις ευκαιρίες που δημιούργησαν ακόμη και μετά το γκολ για να κλειδώσουν την νίκη. Οι "βυσσινί" προηγήθηκαν τελικά στο 72' της αναμέτρησης με σουτ του Πινακά, για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ.

Λίγο πιο μπροστά στο 66' ο διαιτητής της συνάντησης αρνήθηκε καθαρό πέναλτι υπέρ της Α.Ε.Λ. όταν από σουτ του Χαλάτση, η μπάλα βρήκε το χέρι αμυντικού της Ξάνθης.

Η χαρά του τέρματος συνοδεύτηκε και με αυτή της αποβολής του Θυμιάνη στο 75′, που αύξησε τις πιθανότητες νίκης για τους νεαρούς ποδοσφαιριστής του Μίλτου Ζιάκα.

Οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη ακόμα, μιας και βρήκαν τρόπο να ισοφαρίσουν, στις καθυστερήσεις (90+6') του παιχνιδιού! Ο Τσιπούρας πέτυχε το γκολ ισοφάρισης για την U19 της Ξάνθης και αυτό έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Α.Ε.Λ.: Σουλούκος, Τσατσελάρι Σταμάτης, Φουρκιώτης, Κορτσάρι, Μιλτιάδης (78' Μπουζούκης), Χαλάτσης, Κουτσιανούλης (85' Δάκτυλας), Καμπέρης, Πινακάς, Ζαχαράκης (90+3' Σούμπασης).

Ξάνθη: Στεπάνοβιτς, Μανίσογλου, Τσειγγελίδης, Θυμιάνης, Λεωντσάκος, Παπαδόπουλος, Τσιτσεκίδης, Γκαρνέτας (46′ Χασάνογλου), Τσιπούρας, Τσιλιγγίρης, Φάκης.