Βαθμολογία

Εκτός έδρας νίκη για τον Σμόλικα, 0-2 τον Δαμασιακό (PICS)

Ένα δυνατό παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (21/9) στο γήπεδο Μεσοχωρίου για την 2η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΛ DE – TOX. Δαμασιακός και Σμόλικας αναμετρήθηκαν με την ομάδα του Βασίλη Μπακογιάννη να παίρνει τη νίκη με σκορ 0-2.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο πρώτο ημίχρονο μπήκε καλύτερα ο Σμόλικας, είχε την κατοχή και δημιούργησε ευκαιρίες. Ο Δαμασιακός του Δημήτρη Μπουκουβάλα ανταποκρίθηκε στα ανασταλτικά του καθήκοντα και έβγαινε καλά στις αντεπιθέσεις μέχρι το 46’ που δέχθηκε το γκολ.

Στην επανάληψη ο Δαμασιακός είχε ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα, όμως στο 75’ δέχθηκε το 0-2 και κάπου εκεί το ματς τελείωσε. Στο 17’ καλό σουτ του Μπόντε στην κίνηση από κοντά, ύστερα από φάουλ που εκτέλεσε ο Μολάς, μπλόκαρε ο Μιγδάνης.

Στο 30’ καλό φάουλ του Κακαζούκη, έδιωξαν οι αμυντικοί σε κόρνερ. στο 44’ καλή εκτέλεσε φάουλ του Πατσιωτού, μεγάλη επέμβαση από τον Μιγδάνη με τις γροθιές σε πλάγιο. Στο 46’ ξέφυγε από την άμυνα ο Γκατζούλης και με πλασέ στην απέναντι γωνία νίκησε τον Μιγδάνη για το 0-1.

Στο 48’ σε θέση βολής βρέθηκε ο Παπαγεωργίου που έκανε το συρτό σουτ, απέκρουσε ο Μιγδάνης. Στο 68’ ωραία σέντρα του Ηλιόπουλου για τον Μπέτση, ο τελευταίος έκανε το σουτ αλλά ο Μιγδάνης έβγαλε σε κόρνερ.

Στο 75’ ωραία εναλλαγή της μπάλας από Κακαζούκη στον Ηλιόπουλο, αυτός στον Παπαγεωργίου που με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 0-2. Στο 85’ ο Λούστος έβγαλε τη μπάλα στον Λόλα, αυτός δεν εκμεταλλεύτηκε σωστά την ευκαιρία που του δόθηκε.

Δαμασιακός (Δημήτρης Μπουκουβάλας – Χρήστος Λιάπης): Μιγδάνης, Γεωργατζιάς, Καρακάνος, Ιωαννίδης, Πούτας, Μουσιάρης Δ., Τσιάλτας, Λούτσος, Ραπτοτάσιος (65’ Δούκας), Λέτσιος (72’ Μπακαΐμης), Λόλας.

Σμόλικας (Βασίλης Μπακογιάννης): Γραβάνης, Τσιρογιάννης, Κακαζούκης, Κολοβός, Καρέτζος (77’ Λάλλος), Ζαμπέτας, Μπέτσης (83’ Χασιώτης), Μολάς, Πατσιωτός, Γκατζούλης (46’ λ.τ. Παπαγεωργίου), Μπόντε (65’ Ηλιόπουλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης, Καραγιάννης, Ακρίβος.