Βαθμολογία

Ανοδική πορεία θέλει ο ΝΟΛ και χέρι βοηθείας… (PICS)

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (21/9) η συνέντευξη τύπου της γυναικείας ομάδας του ΝΟΛ σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης όπου αναλύθηκαν οι στόχοι της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπου θα βρούνε και πάλι το σύλλογο στην Α1 πόλο γυναικών.

Της Βάσως Γκατζούλη

Την αρχή έκανε ο πρόεδρος του ΝΟΛ κ. Γιώργος Κατσαντώνης και είπε τα εξής: «Από πέρυσι δημιουργήσαμε ένα διαφορετικό μοντέλο στην ομάδα του ΝΟΛ, συστάθηκε διοικούσα επιτροπή με τους κυρίους: Δημήτρη Κουρέτα, Γιώργο Κατσαντώνη, Χρήστο Τουλουμτζίδη και Στέλιο Χασιώτη. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Δημήτρη Κουρέτα όπου ήταν ο εμπνευστής και δημιουργός της γυναικείας ομάδας. Θέλουμε την στήριξη του δήμου αλλά και της περιφέρειας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Τέλος ζητάμε και την στήριξη των ΜΜΕ για να μπορέσει το έργο μας να γίνει περισσότερο γνωστό».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Δημήτρης Κουρέτας και τόνισε χαρακτηριστικά: «Έχω την ευθύνη της λειτουργίας της διοικούσας επιτροπής του ΝΟΛ, οτιδήποτε χρειαστεί η διοίκηση θα είμαι κοντά της, όπως και στην ανδρική που είναι ο κ. Γιώργος Καντώνιας και η κ. Μαρία Παπαντάκου. Η γυναικεία ομάδα από πέρυσι είναι στην Α1, εξασφαλίσαμε τα χρήματα για να λειτουργήσει σωστά ο σύλλογος τη νέα σεζόν. Στόχοι που έχουμε βάλει είναι η ομάδα να πάει όσο ψηλότερα γίνεται, είναι πολύ σημαντικό για τη Λάρισα που έχει αυτή την ομάδα με συνεχόμενες παρουσίες και πολλά μετάλλια και διακρίσεις. Είναι πολλοί αυτοί που δεν γνωρίζουν τις δραστηριότητες του ΝΟΛ, πρέπει να ξέρουν όμως πως δεν είναι αθλήματα μόνο το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ και σίγουρα ψηφίζουν και στο Αλκαζάρ οι βουλευτές. Όσον αφορά για την ομάδα μας έγιναν σπουδαίες μεταγραφές και είναι εξής: Ευγενία Πουσνίκοβα (αμυντικός από την Ρωσία), Μελίνα και Ηρώ Καρυπίδου (περιφερειακές από το Ρέθυμνο), Μαρία Πετάσι (περιφερειακή από τη ΝΕ Πατρών), Ελίζα Τερζή (φουνταριστή από Θεσσαλονίκη), Αθηνά Κολτσίνα (αμυντικός από το Ρέθυμνο) και αναμένεται Αμερικάνα (Πόνη Μαγκί)».

Τέλος μίλησε ο κ. Χρήστος Τουλουμτζίδης: «Τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει στήριξη παρά μόνο από τον δήμο, ουσιαστικά «τρέχουμε» μεταξύ μας την ομάδα, σίγουρα πρέπει να μας στηρίξουν οι φορείς της πόλης, ο κ. Μιχάλης Αναστασίου που παρευρέθηκε στη συνέντευξη και είναι εντεταλμένος σύμβουλος αθλητών του δήμου Λαρισαίων, υποσχέθηκε πως ψάχνουν να βρουν προσωπικό για το ανοιχτό κολυμβητήριο στη Νέα Πολιτεία. Φέραμε ένα πολύ μεγάλο όνομα την Ευγενία Πουσνίκοβα, ο ΝΟΛ είναι επίσης η μοναδική ομάδα που παίζει πάνω την Αθήνα, ομάδα που έφερε μετάλλια και διακρίσεις και το κολυμβητήριο Λάρισας είναι το μοναδικό σε όλη την Ελλάδα που δεν έκλεισε ποτέ όλα αυτά τα χρόνια. Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά 7.30 – 10 το βράδυ στο Αλκαζάρ».

*Το βράδυ θα αναρτηθούν στο athleticlarissa συνεντεύξεις της παίκτριας του ΝΟΛ Ευγενίας Πουσνίκοβα, καθώς και του πρώην τεχνικού του ΝΟΛ και νυν του Ρεθύμνου κ. Βασίλη Κουνδουράκη που ανέβασε την ομάδα της Λάρισας στην Α1 πριν από δύο χρόνια.

*Η ομάδα του Ρεθύμνου έχει καταλύσει στο ξενοδοχείο «Metropol» για τριήμερη προετοιμασία στη Λάρισα μαζί με την ομάδα του ΝΟΛ. Οι δύο σύλλογοι θα τεθούν αντιμέτωποι στο νέο πρωτάθλημα της Α1.