Βαθμολογία

Προβληματισμός στη Δόξα Δράμας

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τον έντονο προβληματισμό της για τον ορισμό του Κωνσταντίνου Τσέτσιλα εξέδωσε η Δόξα Δράμας. Οι «μαυραετοί» δηλώνουν προβληματισμένοι για την απόφαση της ΚΕΔ να ορίσει σε παιχνίδι τους τον συγκεκριμένο διαιτητή και ζήτησαν από τον κόσμο της Δόξας να δώσει το «παρών» στο Αλκαζάρ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας: «Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας εκφράζει τον έντονο προβληματισμό και την έκπληξή της για τον ορισμό του Γρεβενιώτη διαιτητή, Κωνσταντίνου Τσέτσιλα, στον αγώνα μας με τα Τρίκαλα, την Τρίτη για το Κύπελλο στο «Αλκαζάρ» της Λάρισας.

Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής διηύθυνε τον περσινό αγώνα μας για το Κύπελλο Ελλάδας με τη Νίκη Βόλου και υπέπεσε σε τραγικά λάθη εις βάρος μας, τα οποία συνετέλεσαν καταλυτικά στον αποκλεισμό μας από το θεσμό.

Τα λάθη του κ. Τσέτσιλα συνεχίστηκαν και στον περσινό αγώνα πρωταθλήματος Φούτμπολ Λιγκ, στη Δράμα με τον Ηρόδοτο, όταν ηττηθήκαμε με 3-2, με επανάληψη παρόμοιου σκηνικού δυσαρέσκειας.

Πραγματικά δεν κατανοούμε την απόφαση της ΚΕΔ για τον ορισμό του συγκεκριμένου ρέφερι και ευελπιστούμε να μην τριτώσει το κακό την Τρίτη για εμάς, προσβλέποντας σε μια δίκαιη διαιτησία. Καλούμε τους φιλάθλους μας σε επαγρύπνηση και μαζική κάθοδο στη Λάρισα».