Βαθμολογία

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας για το φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης της Πέμπτης (19/09) που είχε έντονο ρυθμό ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Αριάν Μπελά ανακοίνωσε τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στα Γιάννινα για το φιλικό της Παρασκευής (20/09, 17.30) στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ανατολής του ΠΕΑΚΙ (λόγω σποράς στο "Ζωσιμάδες" για την καινούρια χρονιά.) με τον ΠΑΣ.

Εκτός αποστολής ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας άφησε τον τραυματία Λίταινα και τους Γκουντρουμπή, Γαρυφαλλόπουλο, Ζαννάκη, Κοσμίδη, Θεολόγη και Καρδάνη.

Στην 22άδα που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ηπείρου συμπεριλαμβάνονται οι εξής παίκτες: Γκέκας (Τ), Βασιλειάδης (Τ), Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Καρατάσιος, Σουλιώτης, Κούλπας, Κωστούλας, Χατζής, Τασιούλης, Νούσιος, Γεωργακόπουλος, Νύκταρης, Μπιμάι, Καμπέρης, Καρίκι, Μπρέμπος, Μπαστακός, Ναζίμ, Γκουστάβο, Βαγενάς και Σιφναίος. Η αποστολή θα ταξιδέψει αυθημερόν για τα Γιάννινα.

- Το παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδος, που δίνει ο Απόλλωνας Λάρισας με τον Αετό Ορφανού (ομάδα Γ' Εθνικής κατηγορίας) για την 4η φάση του θεσμού τελικά, όπως έγινε γνωστό σήμερα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 στις 16.00 στο Εθνικό στάδιο της Καβάλας.