Βαθμολογία

Ολυμπιακός - Τότεναμ 2-2

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ 2-0, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να πάρει την ισοπαλία (2-2) από την Τότεναμ και να ξεκινήσει με θετικό πρόσημο στους ομίλους του Champions League.

 Οι «ερυθρόλευκοι» του Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να βρέθηκαν από νωρίς με την πλάτη στον… τοίχο, χάρις στο πέναλτι του Κέιν (26’) και το όμορφο γκολ του Μόουρα (30’) ωστόσο, κατάφεραν να βρουν… σφυγμό στο κατάλληλο σημείο του αγώνα. Συγκεκριμένα, ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Ποντένσε (44’) μείωσε στο 54’ το πέναλτι του Βαλμπουενά επέτρεψαν στους γηπεδούχους να ξεκινήσουν με θετικό πρόσημο την πορεία τους στον δεύτερο όμιλο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Την επόμενη αγωνιστική, οι Πειραιώτες θα ταξιδέψουν στο Βελιγράδι, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ερυθρό Αστέρα, θέλοντας να πάρουν το «διπλό» το οποίο θα τους βάλει σε… τροχιά Europa League, αλλά και θα τους διατηρήσει… ζωντανούς στο μεγάλο «στοίχημα» που δεν είναι άλλο από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μεριά, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε, Μασούρας (78’ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (69’ Μπενζιά), Ποντένσε, Γκερέρο (89’ Ελ Αραμπί).

Τότεναμ (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Γιορίς, Σάντσες, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνγκεν, Ντέιβις, Εντομπελέ (62’ Σισοκό), Γουίνκς, Έρικσεν, Ντέλε Άλι (73’ Σον), Μόουρα (76’ Λαμέλα), Κέιν.

Πηγή: onsports.gr