Βαθμολογία

Η 6η τηλεοπτική άδεια στα χέρια του Μαρινάκη

Με επίσημη ανακοίνωση η 6η τηλεοπτική άδεια εθνικής εμβέλειας δόθηκε στην ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ και τον τηλεοπτικό σταθμό ONE CHANNEL από το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο.

Στη σημερινή συνεδρίαση τους τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) ανακήρυξαν «κατά πλειοψηφία, οριστική δικαιούχο άδειας παρόχου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου με βάση την Προκήρυξη 1/2019 του ΕΣΡ την εταιρεία με την επωνυμία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ».

Να υπενθυμίσουμε ότι η διαγωνιστική διαδικασία για τις άδειες εθνικής εμβέλειας είχε ολοκληρωθεί πέρυσι το φθινόπωρο και επανεκκινήθηκε μετά από την κατάθεση αίτησης της εταιρείας στην ανεξάρτητη αρχή. Κατά την διάρκεια της Προκήρυξης 1/2019 δεν υπήρξε ενδιαφέρον για την απόκτηση άδειας από άλλους πέραν της ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tinasmess.gr, το κανάλι προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα αρχές με μέσα Οκτωβρίου κι όχι τέλη όπως ήθελαν κάποιοι, κι αυτό γιατί οι πιέσεις είναι ασφυκτικές από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ώστε να μπει το κανάλι άμεσα στον ανταγωνισμό.

Πηγή: tinasmess.gr