Βαθμολογία

Διευκρινήσεις από ΠΣΑΠ για τους ανασφάλιστους ποδοσφαιριστές της FL

«Ο Π.Σ.Α.Π. επιθυμεί να ξεκαθαρίσει πως ως Σύνδεσμος προσπάθησε να διευθετηθεί άμεσα το πρόβλημα των συναδέλφων μας της Football League» αναφέρει μεταξύ άλλων ο ΠΣΑΠ.

Με ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών τονίζει ότι απευθύνθηκε προς όλους τους αρμόδιους φορείς για την εξεύρεση λύσης προς τους ανασφάλιστους ποδοσφαιριστές της Football League ενώ όμως διαβεβαιώθηκαν πως το ζήτημα έχει λυθεί, ουδέποτε τους απεστάλη το ασφαλιστήριο των ποδοσφαιριστών.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ 1976 - Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών:  «Με αφορμή τα όσα έχουν λεχθεί για το ζήτημα της μη ασφάλισης των συναδέλφων μας της Football League στους αγώνες Κυπέλλου και για την αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων, ο Π.Σ.Α.Π. επιθυμεί να ξεκαθαρίσει πως ως Σύνδεσμος προσπάθησε να διευθετηθεί άμεσα το πρόβλημα.

Απευθυνθήκαμε σε όλους τους αρμόδιους και πιέσαμε για την εξεύρεση λύσης. Μέχρι και λίγες ώρες πριν τον πρώτο αγώνα του Σαββάτου, λαμβάναμε διαβεβαιώσεις πως το ζήτημα έχει λυθεί, όμως ουδέποτε μας απεστάλη το ασφαλιστήριο των συναδέλφων μας, παρά τις αντίθετες υποσχέσεις/δεσμεύσεις των αρμοδίων».