Βαθμολογία

Μεγάλη νίκη για την ΑΕΛ Κ17 (PICS)

Μεγάλη νίκη σημείωσε την Κυριακή (15/9) η ΑΕΛ Κ17 με σκορ 0-3 κόντρα στην Λάμια στο γήπεδο Λιανοκλαδίου, για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Υποδομών της Super League.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν άσχημα το πρώτο μέρος και το πλήρωσαν αυτό, καθώς δέχθηκαν πολύ νωρίς δύο τέρματα, δεν μπόρεσαν ανακάμψουν και έκλεισαν το ημίχρονο δεχόμενοι ακόμη ένα.

Στην επανάληψη προσπάθησαν να δείξουν διαφορετικό πρόσωπο, είχαν μια ελαφρά υπεροχή, έχασαν μία μοναδική ευκαιρία να μειώσουν το σκορ, αλλά τίποτα παραπάνω.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, ευτύχησαν αν προηγηθούν με γκολ από τα αποδυτήρια με "κομπίνα" σε στημένη μπάλα, ενώ άσκησαν ακόμη περισσότερη πίεση και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 10ο λεπτό με ομαδική ενέργεια διευρύνοντας τη διαφορά.

Στο δεύτερο μέρος οι πολλές αλλαγές που πραγματοποίησαν έριξαν το ρυθμό τους, ενώ η αποβολή ενός ποδοσφαιριστή τους, τους ανάγκασε να κλειστούν πίσω και να διαφυλάξουν το σκορ.

Τα γκολ…

5' 0-1, με κοντινή κεφαλιά του Κυριζάκη.

10' 0-2, με κοντινό πλασέ του Ελέζι.

35' 0-3, με πλασέ σε κενή εστία του Κούκου.

Κ17 ΠΑΣ Λαμία (Δ. Σταυρογιάννης): Κοπάνης, Σεντής, Χύσκα (85' Κεκετσίδης), Σταθόπουλος (60΄Τσάρας), Μπαγινέτας (85' Λόζος), Αρβανίτης (55' Σύρμος), Καντάς, Κατσιούλας (70' Καρακασίδης), Λαμπρόπουλος, Κίμπτζα, Αναγνωστόπουλος.

Κ17 ΑΕΛ (Γιώργος Χατζής): Αντωνόπουλος, Χαντζής, Στάμος, Αντωνίου, Παπακωνσταντίνου, Σιάτρας (60΄Πράπας), Κούκος, Ταμπόσης, Κυριζάκης (85' Τσούπρος), Ριζούλης (85' Παππάς), Ελέζι.

Πηγή: speaker.gr