Βαθμολογία

Η Γιώτα πάτησε γήπεδο

Φιλικό αγώνα προετοιμασίας έδωσε η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ το Σάββατο το απόγευμα στο Αλκαζάρ με τον Βόλο 2004. Το σημαντικό γεγονός όμως δεν ήταν ο αγώνας αλλά η επανεμφάνιση της αθλήτριας της ΑΕΛ, Παναγιώτας Ακριβούλη, μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που είχε πριν μερικούς μήνες σε τροχαίο ατύχημα.

Η Παναγιώτα βρέθηκε το Σάββατο το απόγευμα στο Αλκαζάρ και έκανε την σέντρα του αγώνα καταχειροκροτούμενη από τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες, παιρνώντας το δικό της μήνυμα για τις πραγματικές μάχες της ζωής και τους αγώνες που έχει σημασία να βγεις νικητής.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Βασίλης Πάνος έκανε πολλές δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα δίνοντας χρόνο συμμετοχής στις νεαρές αθλήτριες που προωθήθηκαν από την Ακαδημία. Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό για την ΑΕΛ μετά από σχεδόν ένα μήνα σκληρής προετοιμασίας, κάτι που φάνηκε και στο γήπεδο με τα πόδια των αθλητριών να είναι βαριά και η ομάδα να μην μπορεί φυσικά σε καμία στιγμή να βρει ρυθμό.

Αυτό όμως που προβληματίζει περισσότερο την ομάδα της ΑΕΛ δεν είναι ο βαθμός ετοιμότητας τη δεδομένη χρονική στιγμή αλλά η απαράδεκτη συμπεριφορά του Δήμου Λαρισαίων και των υπηρεσιών του οι οποίοι δεν παραχωρούν τις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Μητσιμπόνας για τις προπονητικές της ανάγκες, με αποτέλεσμα η ομάδα να πραγματοποιεί προβληματική προετοιμασία. Μάλιστα η στάση του Δήμου προσβάλει την ΑΕΛ αλλά και την προσπάθεια της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια, όχι μόνο με την αγωνιστική της παρουσία αλλά και με την στελέχωση των Εθνικών μας ομάδων, που ούτε αυτό όμως φαίνεται να συγκινεί τον Δήμο Λαρισαίων.

Έξαλλοι είναι οι γονείς, οι αθλήτριες και τα μέλη του Σωματίου με την στάση του Δήμου και αναμένονται κινητοποιήσεις τις επόμενες ημέρες εφόσον δεν ικανοποιηθούν οι γηπεδικές ανάγκες της ομάδας.