Βαθμολογία

Κρίμα για την ΑΕΛ…

Η ΑΕΛ γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από τον Πανιώνιο που κατάφερε στην μοναδική φάση που έκανε να σκοράρει και να πάρει το τρίποντο (1-0). Κρίμα για την ΑΕΛ που αδίκησε τον εαυτό της σε ένα ματς που το έχασε μέσα από τα χέρια της.

Οι παίκτες του Γρηγορίου ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή αλλά και τις μόνες δύο καλές στιγμές στα πρώτα 45’. Η ΑΕΛ έδειχνε να πατάει καλύτερα και στην επανάληψη, έχοντας περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της και χωρίς παράλληλα να δέχεται κάποια απειλή από τους κυανέρυθρους. Κόντρα, ωστόσο, στη ροή του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα χάρη στο πρώτο γκολ του Μαξίμοβιτς με τη φανέλα του Πανιώνιου.

Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά, ο ρυθμός της αναμέτρησης ανέβηκε με την ΑΕΛ να πιέζει για το γκολ της ισοφάρισης και τον Πανιώνιο από την πλευρά του να βρίσκει χώρους στην αντεπίθεση. Καμία από τις δύο ομάδες, ωστόσο, δεν κατάφερε να σκοράρει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του Παπαδόπουλου και το τελικό 1-0 βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα και τους φιλοξενούμενους να μένουν στον έναν πόντο μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Η ΑΕΛ αγωνίστηκε από το 78’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ζίβκοβιτς.

Γκολ: 56' Μαξίμοβιτς.

Κίτρινες κάρτες: Αραμπούλι, Μαξίμοβιτς, Ρέντζας, Σαραμαντάς, Άρτσε - Ζίβκοβιτς, Καρανίκας, Ντάουντα, Κάτσε, Μιχαήλ.

Κόκκινες κάρτες: 78' Ζίβκοβιτς.

Πανιώνιος (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κότνικ, Ρέντζας, Σαραμαντάς, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Άρτσε (82' Οικονομίδης), Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Τσιλούλης, Αραμπούλι, Καμαρά (76' Παπανικολάου).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μόρας (69' Νούνιτς), Ζίβκοβιτς, Μπράλιτς, Μιχαήλ, Κάτσε, Φατιόν (69' Μιλοσάβλιεβιτς), Καρανίκας, Ουάρντα, Μπούστος (75' Φιλίποβιτς), Ντάουντα.