Βαθμολογία

Το Μακρυχώρι πέρασε από την δύσκολη έδρα του Τυρνάβου

Το ντέρμπι της ημέρας διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής (15/9) στον Τύρναβο όπου η τοπική ομάδα υποδέχθηκε τον Αετό Μακρυχωρίου στην πρεμιέρα της A’ ΕΠΣΛ DE – TOX.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο Αετός του Κώστα Κατσάρα πήρε τη νίκη με σκορ 0-2, τα τέρματα σημείωσαν οι Ντιντής και ο νεοαποκτηθής Κατσαμάγκας. Το πρώτο ημίχρονο ήταν κάτω του μετρίου χωρίς φάσεις με τον Τύρναβο να έχει πολυπρόσωπη άμυνα και όσες φορές αν θέλησε ο Αετός να την διασπάσει δεν τα κατάφερε. Η μοναδική καλή στιγμή ήταν στο 25’ όταν ο Κουμπούρας έβγαλε την βαθιά σέντρα, ο Γκιουρσάνης πέρασε τον αμυντικό, έκανε το σουτ από κοντά, ο Φαρμάκας σε ετοιμότητα έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Αετός ήταν εκείνος που είχε την κατοχή και προσπαθούσε να δημιουργήσει. Στο 50’ ο Γκαμπέτας εκτέλεσε το φάουλ, την κεφαλιά από κοντά ο Σιάτρας, ο Νικολακούλης έδιωξε πάνω στη γραμμή. Στο 64’ ο Αετός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Τυρνάβου, όταν ο Φορτομάρης εκτέλεσε έξοχα το φάουλ, η μπάλα πήρε ύψος και ο Ντιντής από κοντά με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ο Τύρναβος πάτησε περιοχή με την καλύτερη στιγμή στο 85’ όταν την πάσα έβγαλε ο Πίρε και τετ α τετ το νεαρό Πέτρο που δεν εκμεταλλεύτηκε όμως σωστά την ευκαιρία για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Και στο 92’ η κεφαλιά του Κουμπούρα χτύπησε αρχικά στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κατσαμάγκας την έστειλε στα δίχτυα για το τελικό 0-2.

*Διακοπή για λίγο νερό είχαμε στο 30’ λόγω της έντονης ζέστης.

*Πάνω από 700 άτομα βρέθηκαν στο γήπεδο Τυρνάβου και από τις δύο ομάδες για να δούνε το παιχνίδι.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Γ. Καμάκας-Χ. Καπελιάνης): Φαρμάκας, Τσέσμα, Αυλογιάρης, Νικολακούλης, Δασκαλόπουλος, Κατσαρός, Χατζής (83΄Βλιώρας), Παπαδόπουλος (68΄Πίρε), Πρισακάρου (83΄Κουμπόλλι), Μπλατσέρι (58΄Τσακουρίδης), Γανός.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κ. Κατσάρας-Λ. Τέας): Σταμέλος, Γκαμπέτας, Φορτομάρης, Σιάτρας, Κουμπούρας, Ντιντής (91΄Μητρούσκας), Γκιουρσάνης (87΄Μπέτσιος), Μάντζαρης, Κωστόπουλος, Κολοβός (58΄Κατσαμάγκας), Μπενεχούτσος (76΄Κλούρας).

ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ: Αγγελούλης, Μάνος, Δεδικούσης.