Βαθμολογία

Με το δεξί το Κιλελέρ, 2-1 την Αμπελιά (PICS)

Το Κιλελέρ κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, αφού το Σάββατο (14/9) επικράτησε με σκορ 2-1 του Ολυμπιακού Αμπελιάς για την 1η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΛ DE – TOX.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Αξίζει να αναφέρουμε πως πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή αφού πριν λίγες ώρες έφυγε ξαφνικά από την ζωή η 29χρονη από το Κιλελέρ Ναυσικά Χατζηαναστάση από ανακοπή καρδιάς.

Στο αγωνιστικό μέρος, το ματς έγινε κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες και παρουσία αρκετού κόσμου και από τις δύο ομάδες. Η αναμέτρηση δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας με τις δύο ομάδες να μην είναι ακόμα έτοιμες όπως είναι λογικό.

Το Κιλελέρ κατάφερε να πάρει από νωρίς «κεφάλι» στο σκορ και στην επανάληψη διαχειρίστηκε το υπέρ του σκορ και πέτυχε μία σημαντική νίκη που θα βοηθήσει και στην ψυχολογία.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός Αμπελιάς μετά τα δύο γρήγορα γκολ που δέχθηκε βρήκε αντίδραση, μείωσε αμέσως και στην επανάληψη έπαιξε στο μισό γήπεδο ουσιαστικά τον αντίπαλο, όμως δεν είχε την ουσία που είναι το γκολ.

Στο 11’ ο Πλιάγκας για την Αμπελιά έκανε το σουτ, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ. Στο 18’ ο Κώστας Χατζής με ωραίο συρτό σουτ από αριστερά άνοιξε το σκορ (1-0).

Στο 26’ ο Βαγγέλης Παπαχρήστος με κοντινή προβολή διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, ύστερα από αδράνεια της αντίπαλης άμυνας. Στο διάστημα αυτό η Αμπελιά έχασε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Πλιάγκα και πάλι να κάνει τη κεφαλιά αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι. Στο 28’ ο δυναμικός Περδίκης μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά για την Αμπελιά.

Στο 48’ ο Πλιάγκας έκανε το σουτ απέναντι από τον τερματοφύλακα, με τον τελευταίος να διώχει με τα πόδια τον κίνδυνο. Στο 55’ σουτ του Παπαχρήστου για το Κιλελέρ με τα πόδια έδιωξε ο κίπερ της Αμπελιάς.

Οι γηπεδούχοι έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 74’ όταν ο Φορτομάρης έπιασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Στο 80’ ο Πράππας έκανε το σουτ για τους φιλοξενούμενους, η μπάλα λίγο άουτ και στο 82’ ο Βέης για το Κιλελέρ είχε ένα καλό σουτ που πέρασε όμως άουτ.

Κιλελέρ (Γιάννης Τσαλάγκας): Παναγιωτόπουλος, Πατρίκης, Ζιόμπουρας Απ., Τζαβέλλας, Χατζής Γ., Γουρνάρης, Παπαχρήστος (90’ Νασιούλας), Φορτομάρης, Λένας (81’ Βέης), Κολοβός (91’ Ντελόπουλος), Χατζής Κ. (45’ λ.τ. Κασιός).

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Βαγγέλης Μπρισίμης – Θοδωρής Εμμανούλη): Κουκούτσης, Καραγιάννης (46’ Παρασκευούδης), Σελήνης, Αγγέλης, Περδίκης, Κορδαλής, Πλιάγκας, Καλούσης (81΄Σερίφης), Σταθάκος (60’ Φακίτσας), Γκαραλιάκοας, Πράππας (55’ Δάσσιος).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Νίκζας, Νάκας.