Βαθμολογία

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση

 

Τα κεφάλια μέσα η αγωνιστική δράση ξανά αρχίζει. Η 3η αγωνιστική της Superleague 1 ξεκινάει και υπάρχουν πολλά και σημαντικά παιχνίδια, που αναμένονται να ξεκαθαρίσουν σιγά σιγά το βαθμολογικό τοπίο. Ας πιάσουμε ώμος τα παιχνίδια ένα προς ένα.

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ  19:00  ΕΡΤ SPORTS 14\9

Την αυλαία ανοίγει το Ατρόμητος ΠΑΟΚ ένα ματς στο οποίο και οι δύο θέλουν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου χρειάζεται τη νίκη γιατί μετράει μέχρι στιγμής μόνο δύο ισοπαλίες. Ο δικέφαλος του βορρά άλλη  από την κατεβαίνει στο Περιστέρι  με πολλά  προβλήματα και με τις πληγές του Ευρωπαϊκού αποκλεισμού να είναι ακόμα ανοιχτές.

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 19:15 Novasports 2 HD 14\9

Στην Κρήτη ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Ηράκλειο μετά από τις καλές εμφανίσεις με ΑΡΗ και Παναθηναϊκό έχει κερδίσει ηρεμία και θέλει να πάρει την νίκη ώστε να διατηρηθεί ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Η Αγρινιώτες από την άλλη μετά τις δύο ήττες δεν έχουν περιθώριο και για τρίτη απανωτή ήττα.

Ολυμπιακός – Βόλος 21:30  Novasports 1 HD 14\9

Το ματς που κλείνει την πρώτη μέρα στο  Γεώργιος Καραϊσκάκης είναι το Ολυμπιακός – Βόλος η ερυθρόλευκη του Πέδρο Μαρτίνς αντιμετωπίζουν τη (σταχτοπούτα) της διοργάνωσης τον ΝΠΣ Βόλο . Ο Ολυμπιακός έχει κάνει καλό ξεκίνημα με δύο νίκες τις οποίες και θέλει να της τριτώσει ενόψει της Τότεναμ και ΠΑΟ. Ο Χουάν Φεράν κι ομάδα του αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και θέλουν να διατηρήσουν την καλή εικόνα στη διοργάνωση.

Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης  19:00  EΡΤ Sports HD 15\9

Τη Κυριακή το πρώτο χρονικά παιχνίδι είναι το Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης . Η Ξάνθη έχει κάνει καλό ξεκίνημα και με νίκη θα κάνει το τρία στα τρία θα βρει απέναντι της ώμος τον Αστέρα που χρειάζεται βαθμούς μετά το δύσκολο ξεκίνημα Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Πανιώνιος – ΑΕΛ 19:15  Novasports 3 HD 15\9

Ο Πανιώνιος υποδέχεται την ΑΕΛ όντας σε δύσκολη θέση έχοντας το -6 και σε περίπτωση ήττας θα βρεθεί σε ακόμα πιο δύσκολη θέση. Η βυσσινί μετά το κάλο πρόσωπο τον δύο πρώτον αγώνων θέλουν να πάρουν τη πρώτη τους νίκη . Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου η οποία έχει ενισχυθεί με τους Ουάρντα, Κάτσε και Ασούμπρε που αναμένεται να βοηθήσουν  την  ΑΕΛ στην κούρσα του πρωταθλήματος. Οι παραπάνω παίκτες όμως δημιουργούν και ένα μυστήριο για το πως θα παραταχθούν η βυσσινί στην εν λόγω αναμέτρηση.

ΑΕΚ – Λαμία 19:15 Novasports 2 15\9

Στην ΑΕΚ μετά τα καλά αποτελέσματα σε Τουρκία και Τρίπολη τα οποία φέραν την μονιμοποίηση του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της ένωσης καλούνται να συνεχίσουν το  σερί τον καλόν αποτελεσμάτων . Κόντρα σε μια Λαμία που παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Άρης – Παναθηναϊκός 21:30  Novasports 1 HD 15\9

Η αυλαία της 3 αγωνιστικής πέφτει με το ΑΡΗΣ Παναθηναϊκός ένα ντέρμπι το οποίο θα φέρει πολύ δυσμενή θέση τον ηττημένο και θα τον αναγκάσει να πάει στο ντέρμπι με την πλάτη στον τοίχο.  Διότι αμφότερες και οι δύο ομάδες έχουν 1 βαθμό και στην επόμενη στροφή θα βρουν ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ αντίστοιχα.

1 ΠΑΟΚ 6
2 Ξάνθη 6
3 ΝΠΣ Βόλος 6
4 Ολυμπιακός 6
5 ΟΦΗ 4
6 ΑΕΚ 3
7 Ατρόμητος Αθηνών 2
8 Λαμία 2
9 ΑΕΛ 1
10 Άρης 1
11 Παναθηναϊκός 1
12 Αστέρας Τρίπολης 0
13 Παναιτωλικός 0
14 Πανιώνιος -6

Επιμέλεια: Κωσταντίνος Γκόλας