Βαθμολογία

Πανεπαρχιακό κάλεσμα για το παιχνίδι Κυπέλλου του Π.Ο.Ε. με τον Ασπρόπυργο

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στις 16:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Ελασσόνας με τον Π.Ο ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ να υποδέχεται την Ένωση Ασπροπύργου. Ένα παιχνίδι για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας με μεγάλο ενδιαφέρον, και για τις δύο ομάδες.

Η διοίκηση του συλλόγου της Ελασσόνας εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση με την οποία απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της Επαρχίας Ελασσόνας να βρεθεί μαζικά στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Π.Ο.Ελασσόνας, κατάφερε μετά από 2 εντός έδρας νίκες να περάσει στην 3η φάση του θεσμού του κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Ένωσης Ασπροπύργου, μία ισχυρή ομάδα που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Football League.

Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 14/09 στις 16:00 στο Δημοτικό γήπεδο της πόλης μας και είναι νοκ άουτ. Η συμπαράσταση όλων των φιλάθλων σε αυτό το ραντεβού με την ιστορία είναι αναγκαία. Όλοι μαζί στο γήπεδο για την υπέρβαση, όλοι μαζί για το καλό του ποδοσφαίρου της πόλης και του νομού μας».

Πηγή: radioelassona.gr