Βαθμολογία

Υψηλοί στόχοι από τον Κεραυνό Δένδρων (PICS + VIDEO)

Ύστερα από την άκρως επιτυχημένη περσινή χρονιά που έκανε ο Κεραυνός Δένδρων στην Β’ τοπική κατηγορία, η φετινή χρονιά τον βρίσκει στην Α1’ ΕΠΣΛ με νέα όνειρα και ελπίδες.

Της Βάσως Γκατζούλη

Διοίκηση παρέμεινε η ίδια με την περσινή με πρόεδρο τον κύριο Κώστα Τασιούλα και αρκετά μέλη όπου θα βοηθούν τη νέα προσπάθεια. Προπονητής είναι και πάλι ο κύριος Μίλτος Ταυλαρίδης.

Όσον αφορά το ρόστερ κρατήθηκε ο βασικός κορμός της ομάδας όπου είναι πετυχημένη η συνταγή και έγιναν κάποιες προσθήκες κυρίως νεαρών παιδιών στις θέσεις όπου χρειαζόταν.

Η προετοιμασία της ομάδας γίνεται σε ένα πολύ καλό αγωνιστικό χώρο στα Δένδρα και φτάνει στην τελική ευθεία αφού σε μία εβδομάδα περίπου ξεκινάει και το πρωτάθλημα στην Α1’ ΕΠΣΛ.

Οι στόχοι είναι αρκετά υψηλοί για τη νέα χρονιά, η ομάδα να παίζει καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και φυσικά στην άκρη του μυαλού τους έχουν και πάλι μία νέα άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Το athleticlarissa βρέθηκε στα Δένδρα και σας μεταφέρει δηλώσεις αλλά και φωτογραφίες από τους πρωταγωνιστές της ομάδας.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)

">http://

ΜΙΛΤΟΣ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ)

">http://

ΕΥΘΥΜΗΣ ΤΑΣΛΑΚΙΔΗΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΟΤΖΑ (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ)

">http://

ΕΝΤΒΙΝ ΚΑΖΑΝΙ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://