Βαθμολογία

Σημαντική επιθετική ενίσχυση για τον Αετό Μακρυχωρίου

Στην απόκτηση του Έλληνα επιθετικού Βασίλη Κατσαμάγκα προχώρησε η ομάδα του Αετού Μακρυχωρίου, σύμφωμα με αποκλειστικές πληροφορίες του athleticlarissa.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο Βασίλης Κατσαμάγκας αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Κώστα Κατσάρα, με την ομάδα του νομού Λάρισας να προσθέτει στο δυναμικό της έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (η καταγωγή του είναι από την Κατερίνη), πετυχαίνοντας επτά γκολ. Στο παρελθόν ο 24χρονος παίκτης έχει αγωνιστεί και σε Αιγινιακό, Βατανιακό και Διγενή Νεοχωρίου. Μάλιστα στην ομάδα των Τρικάλων είχε για συμπαίκτες του τους Κολοβό και Σταμέλο, παίκτες του Αετού Μακρυχωρίου.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε ανακοινωθεί πριν από λίγο διάστημα από τον Γιούχτα (ομάδα Γ’ Εθνικής στην Κρήτη). Όμως λόγω και των σπουδών του στη Λάρισα δεν μπορούσε να ανταποκριθεί και έτσι πήρε αυτή την απόφαση. Μάλιστα γίνεται αγώνας δρόμου ώστε να εκδοθεί το δελτίο του για το πρώτο ματς της χρονιάς την προσεχή Κυριακή (15/9) στον Τύρναβο.