Βαθμολογία

Τρίγλια: Διπλό «χτύπημα» με Ζορμπά και Έππα

Μεταγραφικής ενίσχυσης συνέχεια για την ομάδα της Χαλκιδικής, η οποία απέκτησε τον 32χρονο μεσοεπιθετικό και τον 21χρονο μέσο. Μεταγραφική ενίσχυση από το «πάνω ράφι» για την Τρίγλια, η οποία προχώρησε στην απόκτηση του πολύπειρου Παναγιώτη Ζορμπά.

Οι συστάσεις περιττεύουν για τον 32χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος έχει πλούσιες παραστάσεις αγωνιζόμενος επί σειρά ετών σε Super League και Football League και με την εμπειρία του είναι βέβαιο πως θα βοηθήσει την ομάδα της Χαλκιδικής στην παρθενική της παρουσία στις επαγγελματικές κατηγορίες. Την τελευταία εξαετία φόρεσε τη φανέλα της Κέρκυρας, ενώ έχει θητεύσει, επίσης σε ΟΦΗ, ΑΕΚ, Παναιτωλικό και Νίκη Βόλου.

Μαζί με τον Παναγιώτη Ζορμπά, «κάτοικος» Χαλκιδικής έγινε και ο 21χρονος μέσος Παύλος Εππας. Ο νεαρός άσος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Αγροτικό Αστέρα, ενώ πέρσι είχε 20 συμμετοχές και ένα γκολ με τον Αιγινιακό στη Football League. Ενδιάμεσα είχε και ένα πετυχημένο πέρασμα από την ΑΠΕ Λαγκαδά, τη φανέλα της οποίας φόρεσε σε 26 παιχνίδια (είχε και δύο γκολ) στη Γ’ Εθνική.

Πηγή: Metrosport